Germanii de la Dew Scented se alatura festivalului Metalhead Meeting 2015

Trupa germana de thrash/death metal DEW SCENTED va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.
 
De asemenea, organizatorii doresc sa anunte ca am intrat in ultimele doua saptamani de presale, in care gasiti abonamente earlybird la preturile de 80 de lei Acces General, respectiv 109 lei Golden Circle.

Germanii de la Dew Scented se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Antimatter, Primordial, Triptykon, Centinex si Demonical, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin 15 trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.

Cu 22 de ani la activ si 12 materiale discografice lansate, DEW SCENTED revine a treia oara la Bucuresti dupa showurile sustinute pana acum cu Sepultura, Melechesh si Nile. Numele trupei este inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe si interesant de notat este ca toate albumele lor de studio incep cu litera I. Vocea puternica a solistului Leif Jensen va rasuna pe scena METALHEAD Meeting, aducand riffurile nebune de thrash/death metal germane la Bucuresti.

METALHEAD Meeting va anunta cat de curand si restul de cinci headlineri si inca 17 trupe, pana acum pe afis fiind confirmati doar patru headlineri (Amorphis, The Sirens, Triptykon si Primordial) din totalul de noua, cate trei in fiecare zi!

METALHEAD Meeting 2015
isi deschide portile pe 12 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile earlybird (pana pe 1 decembrie) sunt in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in retelele IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )
- abonament Meet & Greet cu Golden Circle – 250 de lei

Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:

- pana pe 1 decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC

In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.

Un eveniment marca METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting

0 comentarii: