Studio Martin: Unofficial with Ken Fan - Charlie Boy - Boola - 28 noiembrie

IBIZA și BUCUREȘTI, împreună în același pupitru
la Studio Martin

Charlie Boy The Rabbit King
Ken Fan (I’M A HOUSE GANGSTER)
Boola [a:rpia:r] 


FB event: https://www.facebook.com/events/1568716340027274/

Underground-ul românesc respiră încă influențele Ibizei. N-o spunem noi, o spun anii în care artiștii români ocupau constant pupitrul DC10 la legendarele afterparty-uri. Și nu mai este pentru nimeni un lucru exotic ca undeground-ul ibizean își hrănește adepții cu influențele house & techno românești. N-o spunem noi, o spun dancefloor-urile din Ibiza umplute până la refuz de DJii români crescuți sub vibe-ul a:rpia:r.
Vineri 28 noiembrie descoperim la Studio Martin cele mai ascunse legături între Ibiza și București cu 3 artiști diferiți prin sound dar potriviți într-un flow ce ne va împinge cu siguranță către răsărit:

23.00 – 01.30 ▲ Charlie Boy The Rabbit King
Charlie Boy a cunoscut atâtea cluburi, atâția promoteri și artiști din vechea gardă a Bucureștiului, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din boxe, Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă jucăușă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului.

Facebook: https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking
Soundcloud: https://soundcloud.com/charlie-boy-official

01.30 – 05.00 ▲ KEN FAN – I’M A HOUSE GANGSTER
Rezident în Ibiza, Ken Fan folosește energia pozitivă a insulei, cu un efect deosebit resimțit în studio. Și-a făcut un renume la multe din petrecerile locale ale faimoasei destinații din Marea Mediterană, renume ce într-un timp relativ scurt a devenit sinomim cu sunetul balearic underground.
Ken Fan este o parte integrantă a scenei din Marea Britanie de peste un deceniu; munca grea, talentul și mai multe beat-uri catchy l-au proiectat pe scena internațională, pe care a evoluat ca un răsărit la Aguas Blancas.
Devreme în dezvoltarea sa a promovat petreceri ilegale, înainte de a deveni rezident în cluburi din Birmingham precum Miss Moneypennys și Chuff Chuff. A urmat o perioadă cu numeroase apariții în locații renumite, inclusiv Fabrik Madrid, Cocoon, Circo Loco, Deputamadre & Roxy Belo Horizonte Brazilia, Muse 2, Mao, Attica & The Wall de la Shanghai, Cinderella Jinan & SOS în Hangzou China, Underground, Space Ibiza, The Egg Londra și The Cross Londra.
Astăzi, își petrece o mare parte din timpul său în studio, unde dragostea lui pentru furnizarea propriilor beat-uri în ringul de dans a atras atenția scenei underground. Ultimul E.P. semnat KEN FAN aka El Chino - “I WANT FALL”, cu labelul “I’M A HOUSE GANGSTER” – urmează să fie lansat pe 17.11.2014.

Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/dj/kenfan
Soundcloud: https://soundcloud.com/ken-fan
Beatport: http://www.beatport.com/artist/ken-fan/64027

05.00 – Late ▲ Boola – [a:rpia:r]
Posibilitatea de a mixa în vara anului 2005 la celebrul DC-10 din Ibiza a constituit un debut fulminat în cariera lui Boola ca DJ. Prezența a fost onorată prin includerea unui remix după senzaționalul “Predator” , pe colecția de cd-uri Circoloco @ DC10 - 10 Years Anniversary.
S-a lansat la fel de promițător și ca producător, alături de super-labelul românesc [a: rpia: r]. Au urmat colaborări și cu alte case bine ancorate în underground, cum ar fi Lomidhigh Lmtd, Rekids, Lomidhigh Organic, Innervisions, All Inn, Cecille și Soweso. Radio Slave a inclus piesa lui “Balada Redo”, lansată la Cabin Fever, pe mixul făcut pentru legendara Fabric.
În seturile live, lui Boola îi place să readucă printre oameni o parte din sunetul murdar al muzicii old school. Cu un album pe țeavă, este unul dintre acei artiști care merită urmăriți.

Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/dj/boola
Discogs: http://www.discogs.com/artist/1076447-Boola-2
Beatport: http://www.beatport.com/artist/boola/89984

BILETE:

20 RON înainte de 00:00
30 RON după 00:00
————————————————
Accesul la eveniment se face începând cu ora 23:00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

0 comentarii: