Question Mark: Pinholes - Sketch - AlterNights Dobr Escu - 5 decembrie



Vineri, 5 decembrie, HC RO  si INSRT Booking  te invita in Question Mark  la concertul trupelor Pinholes si Sketch.
After: AlterNights w/Dobr Escu
Ora 21:30
Suport: 15 Lei
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.
RVSP:  https://www.facebook.com/events/386292031528294/

Despre Pinholes:
Un proiect cu radacinile in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta. Inceput in urma cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu si Vlad) pentru dialog si muzica, a luat forma finala odata cu intrarea lui Alex in universul Pinholes in luna lui Mai 2013.

Istoria a mers repede – selectati in cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor in evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, castigatori “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

”La Iasi se canta. Si la Bucuresti. Pinholes sunt responsabili. Sunt suparati pe sistem, pe oamenii rai, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiti, timizi, dar cand pun mana pe instrumente, suna bine! Mangaie chitarele care urla la noi, ne cearta, ne împing dintr-o parte in alta! Rock de cea mai buna calitate, fara ifose, cu mult suflet. Cota 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” - Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.


Virtuali ii poti gasi la:
http://instagram.com/pinholesband
http://www.facebook.com/pinholes.zmei/
https://www.youtube.com/user/PinholesZmei
https://soundcloud.com/sergiuivanov/sets/pinholes-zmei
 
Sketch este o trupa de rock alternativ din Bucuresti. Aceasta s-a infintat in vara anului 2010, fiind formata din Daniel Antohi (chitara si voce), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (bas) și Radu Dorobanțu (tobe).
Au sustinut numeroase concerte in majoritatea cluburilor bucurestene alaturi de nume cunoscute: Omul Cu Șobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers, Luna amara, etc. Dar si in Sibiu sau Vama Veche( Stufstock).

Influențele trupei se trag din muzica celor de la Foo Fighters, Queens of the stone age, Biffy Clyro sau Nirvana.
La sfarsitul lui 2011, Sketch a fost inclusa de Mihai Dinu (Radio guerrilla) printre cele 9 trupe de urmarit in 2012, caracterizand la acel moment trupa drept un "blues cu rock cu o forţă şi o maturitate peste vârsta lor din buletin"
In ianuarie 2013, e lansat primul EP al formatiei: " Tonedeaf".


Virtuali la :
http://www.youtube.com/user/sketchbnd
http://www.facebook.com/sketchbnd
 
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp
Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.

0 comentarii: