Filme premium la tine acasă, prin Seenow!



Seenow.ro aduce în casa fiecărui cinefil o selecţie largă de  filme lansate recent care au rulat în cinema şi acum sunt disponibile în România online şi pot fi vizionate pe PC, Smart TV  sau tabletă.

Cele mai bune filme  din ultimul an sunt disponibile în secţiunea „Filme Premium” de pe Seenow.  După premiera de pe noile mici ecrane a mega-producției Maleficent, Seenow vine în întâmpinarea publicului cinefil cu noi producţii care au dominat box office-ul din întreaga lume. Astfel, câştigătorul premiului Oscar din acest an – 12 Years of Slave –, capul de afiş în colecţia de filme premium de pe Seenow, ţine companie unor alte titluri celebre precum Wolf of Wall Street (cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey), Enders Game(cu Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley), Necessary Death of Charlie Countryman” (cu Shia LaBeouf, Mads Mikkelsen) sau Jobs (cu Ashton Kutcher). De asemenea, de astăzi debutează pe micile ecrane de la noi şi realizări cinematografice din 2014 precum The Bag Man, care redă povestea unui criminal misterios, interpretat de John Cusack.

Noile producţii de la Hollywood se alătura unor titluri deja consacrate şi disponibile în pachetul de „filme premium” de pe Seenow. John Hamm, celebru pentru rolul lui Don Draper din serialul Mad Men, poate fi urmărit în filmul Million Dollar Arm, Robert de Niro şi John Travolta asigura o distribuţie de top pentru Sezon de Vânătoare (Killing Season) . Kit Harington (John Snow din Urzeala Tronurilor ) joacă rolul principal în super-producția Pompeii iar Hugh Jackman şi Jake Gyllenhaal sunt Prizonieri (Prisoners).

Toate filmele noi pot  fi văzut de utilizatorii Seenow, în regim de închiriere cu durata de 48h în secţiunea Filme Premium, pentru 1.7 Euro + TVA. În plus, Seenow oferă utilizatorilor şi posibilitatea de a accesa o colecţie extinsă de sute de filme din categorii diverse, în abonamentul Avantaj, pentru doar 2 Euro + TVA/lună.

Despre Seenow
Seenow este primul serviciu de live TV şi Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone şi tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung şi LG precum şi Smart TV Box Evolio.

Pe SEENOW ai acces la o grilă variată de canalele TV românești și la cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, dar și multe altele, care așteaptă să le descoperi împreună cu librăriile de emisiuni înregistrate de la canale locale și internaționale.

Seenow oferă utilizatorilor în sezonul 2014-2015 toate competițiile fotbalistice majore din România: Liga 1, prin pachetul Koolnet, Cupa României Timișoreana și Supercupa României Timisoreana, dar și o serie de emisiuni sportive de interes pentru fanii fotbalului.

Oferta SEENOW conține o selecție de filme artistice din anii trecuți sau foarte noi, lansate la scurt timp după ieșirea din cinema, seriale AXN NOW și Filmbox, filme românești și indiene, desene animate, documentare HD și posturi de radio pentru o experiență completă de entertainment. În plus, tot în SEENOW ai și secțiunea Filme Premium care oferă o librărie de filme în regim de închiriere, printre care și cele mai noi lansări din cinema.

Foarte important pentru utilizatorii noi care vor să testeze serviciul, pe SEENOW există o zonă de conținut gratuit foarte diversificată și generoasă - secțiunea Freezone - pe care o pot accesa instant.
Serviciul SEENOW este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom și să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet.

0 comentarii: