Electrocord prezinta: Eskei83 (DE) @ OtherSide, 27.02

Electrocord prezintă: ESKEI83 (DE) @ OTHERSIDE
Red Bull Thre3style World DJ Champion 2014
Vineri, 27 februarie
 
Nu o să spunem că e cel mai bun DJ de pe Terra, dar... pregătiţi-vă pentru o întâlnire cu cel mai talentat turntablist şi live performer al momentului, animal neîmblânzit la fadere şi selector de absolut orice gen muzical de pe planetă.
 
Doamnelor, domnilor, ne face deosebită plăcere să vă facem cunoştinţă cu ESKEI83, Red Bull Thre3style World Champion 2014, prezent în premieră în România, în OtherSide, vineri, pe 27 februarie.
 
Mai spunem că seara va fi completată de Electrocord (NotSoCommonDJ & The Basstard) şi vă lăsăm cu routine-ul următor: www.youtube.com/watch?v=-aLM9rJzWUU
 
Despre Eskei83:
 
Deşi este originar din Dresden, la cele peste 150 de show-uri susţinute anual peste tot în lume, din Toronto sau New York până în Paris, Moscova sau Beijing, Eskei83 ar putea spune că este de pretutindeni. Un DJ, entertainer şi remixer care îşi petrece cea mai mare parte din an în faţa platanelor şi pentru care nu există limitări în materie de genuri abordate sau tehnică de mixing.

Referinţe? Reputaţia câştigat
ă în battle-uri 8-fold, la finalele Red Bull Thre3style 2014, pe scenele Rock Am Ring şi Splash! Festival, recomandările venite de la Grandmaster Flash sau Afrika Bambaataa, implicarea ca DJ de showcase pentru Serato şi Rane, ascensiunea teribil de rapidă şi priza enormă la public.

 
www.facebook.com/eskei83 x www.soundcloud.com/eskei83
www.facebook.com/electrocord x www.soundcloud.com/electrocord

 
RSVP: www.facebook.com/events/1573727579532281
 
Ora: 22:00
Accesul prin Expirat
Detalii despre preţul biletelor de intrare, în curând
Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: