Journey Pub: Concert Catalin Milea - 14.02



„Vreau doar o cupă plină, o pâine pe jumate
Și-o carte de poeme.
Și dacă sunt cu tine,
Chiar stând într-o ruină, - mai fericit ca mine
Niciun sultan nu este cu-o sută de palate.” Omar Khayyam
 
De Valentines’s Day vă reamintim muzical de forme variate în care s-a cântat de-a lungul timpurilor această poveste.. de iubire! De ziua îndrăgostiților puteți petrece o seară romantică pe acorduri de jazz la lumina lumânărilor. Unul dintre cei mai talentați muzicieni de jazz din România, Cătălin Milea ne va purta în lumea standardelor de jazz pe teme romantice.

„Aduc cu mine balade și piese consacrate de Norah Jones, Miles Davis, Frank Sinatra, Nat King Cole, John Coltrane, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Michael Bubblé și alți artiști de jazz care au îmbrățișat dragostea și care au cântat despre ea.” Cătălin Milea, saxofonist, muzician de jazz
 
Cătălin Milea
http://catalinmilea.com/
Cătălin Milea este probabil unul dintre cei mai creativi și activi saxofoniști români de jazz și unul dintre cei mai vocali muzicieni ai generatiei sale. În 2013 a fondat Romanian Jazz Collective care interpretează doar compoziții jazz semnate de Richard Oschanitzky, Johnny Răducanu, Jancy Korossy, Eugen Gondi și mulți alții. Este prezent în scena românească și cu proiectele Catalin Milea Hammond Trip (care explorează sonorități funky, muzică atonală) și Imagination Orchestra (singura orchestra jazz de liceeni din București).

*Pachete speciale pentru îndrăgostiți. Urmăriți pagina FB Journey Pub pentru a afla mai multe detalii!

0 comentarii: