Soundcheck 021 Fest | Subcarpati | Afo | Argatu | Fantome (New) - editia 1Lume, lume,
 
Prima ediție a Soundcheck 021 Fest își va deschide porțile la București, pe 30 mai, la Arenele Romane. Cu Subcarpați, Argatu, AFO și noul proiect ce va fi lansat în cadrul evenimentului - Fantome (by Culese din cartier).
 
Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.
 
Este primul festival care lasă ușile deschide în timpul probelor de sunet. Editia pilot de anul ăsta va fi, cu siguranță, interesantă: avem 3 premiere, iar seara se inchide cu  un concert marca Subcarpați.
 
EVENT FB - www.FB.com/events/1594816414068740
Pagina FB - www.FB.com/SoundcheckFest
Revenim curând cu mai multe detalii.
 
LINE-UP
 
 SUBCARPAȚI
www.facebook.com/subcarpati
 www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com
 
Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect născut pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primul albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com
 
AFO
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
www.youtube.com/AFORICTV
 
Discografie
SDST - Mecanismul de Modificare a Minții Umane (2007)
2012 (2009)
Fiul Omului (2011)
Preludiul lu' Teleagă (2012)
Subțire de vară. EP cu Sagace (2013)
Original EP cu Big Blunt (2013)

 
ARGATU
facebook.com/Argatu.Falticeni
youtube.com/oldsickon
 
Argatu, proiect marca Culese din cartier, creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu de pe www.subcarpati.com
 
Fantome – lansare proiect nou, marca Culese din cartier
 
Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Desi, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică. 
Biletele se pot cumpăra de pe www.myticket.ro, la prețul de 55 de lei bucata, începând cu 23 februarie (ora 12).
 Soundcheck Fest este organizat de NOA Event.

0 comentarii: