Alandala Cafe: Concert Aud band – Exotic esraj Balcan Flair -15.02



Duminică, 15 Februarie, ora 20:00 în Alandala  ascultăm trio-ul Aud band – Exotic esraj Balcan Flair.
Suport artişti: 15 lei
Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com


FB event: https://www.facebook.com/events/796188357136158/
 
Aud band – Exotic esraj Balcan Flair
Compoziţii, voce, chitară - Laurenţiu Gondiu
Esraj - Rodica Gondiu
Flaut - Augustin Creznaru

Aud band creeaza o sonoritate inedită cu un repertoriu propriu variat ca stilistică: muzică de film, chill out, jazz, etno rock, folk, teatru de revistă.

„Avem un repertoriu din compoziţii proprii, divers ca genuri muzicale dar care au un story şi o legatură între ele bine gândită. Acest proiect a pornit ca formaţie de studiou pentru muzica de film şi teatru, în timp am dat concerte live în diferite formule în ţară şi peste hotarele ei. Formula de trio crează o sonoritate inedită atât datorită aranjamentelor cât şi exotismului pe care o da esrajul (unic pe scena romanească).”


Laurenţiu Gondiu
Compozitor născut în Chişinau, având ca reper celebra şcoală rusă de orchestraţie este deţinator a mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii care s-au cântat în ţări europene.

Augustin Creznaru, artist instrumentist-flaut
Înca din studenţie a răspuns provocărilor colaborând cu orchestre din ţara. Activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" alături de care a susţinut numeroase turnee în ţara şi în străinătate. A susţinut concerte de muzică clasică alături de formaţii în formulă mare/ mică (duo, trio, cvartet, cvinctet, octet).

Rodica Gondiu
A adaptat într-o manieră proprie un instrument indian muzicii europene. Unic pe scena romanească, esrajul, cu un colorit psihidelic şi reverb natural, a fost binevenit atât în muzica de film cât şi teatru. S-a bucurat de succes în serialul "17 sau o poveste pentru destin".


Listen: https://www.youtube.com/watch?v=W5bJJnysun0 -  Bolero by Laurentiu Gondiu
https://soundcloud.com/nessaymash/fagure-aud-band

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. 
https://www.facebook.com/AlandalaCafe

0 comentarii: