O seara de swing cu Emil Bizga Big Band, la Tribute

Cel de-al doilea eveniment din cadrul seriei de concerte saptamanale organizate de Jazz Syndicate Live Sessions la TRIBUTE prezinta  „KINGS OF SWING“, alaturi de celebra orchestra “EMIL BIZGA BIG BAND”.  Concertul va avea loc in data de 4 Martie, in cadrul evenimentului urcand pe scena nu mai putin de 14 artisti.

Cunoscutul trompetist american de origine romana Emil Bizga este unul dintre cei mai apreciati artisti ai muzicii de gen. De-a lungul carierei sale, a urcat pe aceeasi scena cu nume mari ale jazzului international precum Ray Charles, Jimmy Cobb, Paquito D’Rivera, Rick Dellarata, Michael T.A. Thompson sau Chris Sullivan.

Totodata, muzicianul a sustinut si concerte solo sau alaturi de Orchestra Niedersachen Jazz, Bucharest Radio Big Band si Opera din Hanovra.

Prin bogata sa experienta muzicala si prin daruirea cu care interpreteaza, Emil Bizga a trezit admiratia celebrului Tony Bennett, jazzmanul care a castigat cincisprezece premii Grammy, doua premii Emmy si a vandut peste 50 de milioane de inregistrari in intreaga lume. Tony Bennett  a devenind un apropiat al artistului roman, caruia i-a pus la dispozitie propriul studio de inregistrari.

Impreuna cu muzicienii de exceptie care formeaza orchestra, celebrul trompetist va purta publicul intr-o calatorie muzicala in Epoca Swing, evocand aerul faimoaselor Palomar Ballroom din Los Angeles sau Cotton Club din Harlem/Ney York.

Evenimentul va avea loc in binecunoscutul club TRIBUTE din Calea Victoriei nr. 118, de la ora 21:00 (accesul incepand la 20:00).
Biletele pot fi achiziţionate din retelele Eventim.ro si IaBilet.ro, la pretul de 45 lei in presale si 50 de lei la intrare.

Cumpararea unui bilet nu asigura automat rezervarea unei mese. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la club, la numarul +40 728 742 883.

Facebook Event:  https://www.facebook.com/events/851532708236269

Eveniment recomandat de Magic FM

0 comentarii: