Programul lunii martie la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor)

Pe 2 martie aveti programare la “DOCTORI DE FEMEI”, o comedie alerta, plina de incurcaturi si rasturnari de situatie. In distributie: Andreea Vasile, Mihai Bendeac, Dan Astilean, Paula Chirila, Adina Popescu, Vlad Corbenu si multi altii.

Iar pe 4 martie este momentul sa aplaudati doi actori de geniu, care se regasesc pentru prima oara in aceeasi distributie: RADU BELIGAN si MAIA MORGENSTERN va asteapta la spectacolul “LEUL DESERTULUI”.  In alte roluri: MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES si TANIA POPA. Regia: RADU BELIGAN.  

Pe 10 martie  MEDEEA MARINESCU si MARIUS MANOLE va invita la spectacolul “FA-MI LOC” - o comedie, ce demonstreaza ca viata e plina de surprize! Doua personaje simpatice se descopera reciproc intr-o intalnire, cu scantei, ce se dovedeste a fi...providentiala!

Iar pe 17 martie, aveti intalnire cu trei negustori de moda veche:  TAKE, IANKE si CADIR! Vino sa razi cu pofta, alaturi de Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs si Doru Ana la o comedie cu personaje fermecatoare si  replici memorabile.

Toate spectacolele enumerate mai sus se joaca pe scena Teatrului Tineretului (Palatul National al Copiilor), iar biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro si bilet.ro

0 comentarii: