Studio Martin: Nights of the Self #6 - Alexandru Jijian

Nights of the Self #6 - Alexandru Jijian
 
#6 dintr-o serie de petreceri dedicate tripurilor lungi, complete, complexe. Nights of the Self unește serile în care punem accent nu doar pe dans ci și pe viziunea curatorul muzical care ne poartă de la apus până la răsărit.

Jijian face parte din ultima generație de aficionados care a frecventat clubul Web, pe vremea când acolo aveau rezidența DJ Vasile, Sleek, Pedro, Matze și alți performeri care la vremea respectivă dădeau conturul potrivit scenei electro din București. Jijian e remarcat de Marika și de unul dintre membrii fondatori Unu’, Bogdan Popoiag, care îl invită la serile Selectro din Expirat. În 2009 încălzește publicul în deschidere la Chris Liebing la Studio Martin și, după asemenea temperaturi ridicate, la scurt timp este invitat să facă parte din Mango Booking (din care făceau parte la momentul respectiv Cosmin TRG, The Model, TBF, Bogdan și Khidja Clouds Society).

Realizator de emisiuni radio de profil, blogger ocazional (muzicaelectronica.ro/), iubitor de muzică electronică și party goer, Jijian are o cultură muzicală solidă care se simte în seturile sale. A împărțit scena de-a lungul anilor cu greii Jeff Mills, Miss Kittin, SIS, Alex Under, Joseph Capriati, Luciano, Marcel Dettmann, Lawrence, Pantha Du Prince, Paul Ritch, Levon Vincent, Cristian Varela, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing, Ambivalent sau Umek.

Eclectic, amuzant, mereu racordat la pulsul publicului, Jijian e genul de DJ la ale cărui petreceri o să începi să dansezi chiar dacă e abia miercuri și cam târziu în noapte, chiar dacă ești înghesuit între mii de oameni la festival, dar mai ales pentru că selecția e impecabilă.

[Soundcloud]
https://soundcloud.com/alexandrujijian
[Mixcloud]
http://www.mixcloud.com/alexandrujijian/
[Facebook]
https://www.facebook.com/alexjijian
[Blog]
http://muzicaelectronica.ro/

#nightsoftheself

[Entrance Fee]
10 RON

0 comentarii: