Extreme Night in cadrul Underground Metal Resistance Fest IV



A 3-a zi a festivalului Underground Metal Resistance este dedicata sonoritatilor extreme si va avea loc sambata pe 7 martie in Question Mark incepand cu ora 20:00. Pentru aceasta seara am selectat un line-up special ce va prezenta cateva surprize publicului prezent.

Trupa bucuresteana DinUmbra se pregateste de un an important avand in pregatire un album si un nou videoclip fiind o alegere mai mult decat potrivita pentru Underground Metal Resistance Fest.

Akral Necrosis revine pe scena cu 2 membri noi. Desi setlistul pe care il vor prezenta in seara de 7 martie nu va fi unul foarte lung, trupa promite un show in forta in care vor lansa la apa noua formula.

Spinecrusher se vor prezenta in cadrul UMR Fest IV tot cu o noua formula, mai exact cu un nou frontman pe care il vor dezvalui in curand.

Line-up-ul serii:
DinUmbra
https://www.facebook.com/dinumbra

Akral Necrosis
https://www.facebook.com/pages/Akral-Necrosis/131156943575470

Spinecrusher
https://www.facebook.com/Spinecrusherband
Support: 15 lei.

Underground Metal Resistance Fest revine in 2015 cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 zile - mai exact 5,6,7 si 8 martie - cu seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Event FB page: https://www.facebook.com/events/560556437414474/

0 comentarii: