Turneu Valea Norilor in Romania


După succesul înregistrat în toamna anului trecut în cadrul evenimentului realizat de revista Sunete, VALEA NORILOR se întorc în România pentru a susține un turneu în 10 orașe, turneu care face parte din Campania de lansare a primului album al trupei.

VALEA NORILOR s-a format ca trupă pe 12 octombrie 2013 după ce băieții au avut prima repetiție. Din acel moment, Valea Norilor este: Petru Bețco - chitară, Stan Eclipse (Alexandru Frolov) - chitară bas , Andrew Jackson (Andrei Zîc) – vocal și Mihai duca – tobe. Băieții se bucură de un succes uimitor în Moldova. Chiar dacă sunt o trupă tânără, au reușit să strângă un fan base puternic, pe care l-a cucerit prin muzica bună, empatie, emoție, drive și energie. 


Valea Norilor simbolizează un loc care există în mintea fiecărui ascultător, trebuie doar să asculți muzica ca să ajungi acolo, iar băieții îndeamnă publicul să meargă cu ei în Valea Norilor.

Până în momentul de faţă, băieţii au compus 13 piese, dintre care trei sunt înregistrate oficial – „Chip de lut”, lansată pe 4 ianuarie 2014, „Noapte bună”, lansată la scurt timp, pe 2 martie, și „Eclipse”, lansată pe 21 decembrie 2014. Cu versuri pline de simbolism, ce vorbesc despre lucruri simple, dar complicate în același timp, cum ar fi iubirea, viața, singurătatea sau moartea, Valea Norilor calcă uşor-uşor pe urmele confraţilor de la Alternosfera, evident, într-o manieră proprie, originală şi cu reale şanse de reuşită.


 
19 Februarie / BUCUREȘTI / B52 The Club
20 Februarie / RÂMNICU VÂLCEA / ABY STAGE BAR
21 Februarie / TBA
22 Februarie / BRAȘOV / Subsol Club
23 Februarie / CLUJ NAPOCA / Flying Circus PUB
24 Februarie / ORADEA / Moszkva Kávézó
25 Februarie / TÂRGU - MUREȘ / Jazz&Blues Club Targu Mures
26 Februarie / IAȘI / Underground The Pub
27 Februarie / SUCEAVA / 31 Motor's PUB
28 Februarie / BOTOȘANI / TBA
*TBA - to be announced


0 comentarii: