Dan Byron & Doru Trascau - Acustic Duo in Gradina Cetatii Rasnov

Doi dintre cei mai importanti vocali ai indie-rock-ului romanesc, Dan Byron & Doru Trascau, vin la #FFIR 2018 pe 27 iulie, seara, in Gradina Cetatii Rasnov!

Dan Byron, liderul și vocalistul trupei byron, a lansat alături de aceștia până acum 6 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi. Cel mai recent album byron, „Eternal Return” (nov. 2015) a fost înregistrat la celebrul studio Windmill Lane, supranumit și studioul U2 din Dublin și masterizat la Abbey Road în Londra.

Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind KUMM și URMA. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Seling, Luiza Zan.
www.danbyron.ro
www.byronmusic.ro

Bucureștean, auto-didact într-ale muzicii, tată a doi copii și mega-înamorat de motociclete, Doru Trascau a început să cânte la chitară pe când avea 17 ani și de atunci nu s-a prea oprit. În 2000, a apărut pe lume trupa în care a debutat: AB4. Primul album al trupei, Toxic, a dominat topurile muzicale. Cu AB4, Doru a câștigat M.T.V. European Awards-Best Local Act în 2003. Din 2008, Doru a început un nou proiect, pe nume The Mono Jacks, trupă care, la un deceniu distanță de la înființare, a devenit o referință a scenei românești de indie-rock. 


Dincolo de scenă, Doru prestează cu spor și plăcere ca graphic designer. În ultimii 7 ani, a fost interface designer pentru the one and only EA SPORTS FIFA, super-faimosul joc al EA SPORTS.
https://www.facebook.com/DoruTrascau
https://themonojacks.com/ro/

Intrarea va fi libera!

0 comentarii: