LE JOURNAL DU TOUR

LE JOURNAL DU TOUR

Între 7 și 29 iulie, între orele 00:00-01:00
Descoperiți cele mai importante momente ale fiecăreia dintre cele 21 de etape ale Turului Franței cu rezumatul nostru zilnic.
Urmărește legendarul tur de-a lungul rutelor din Franța și aruncă o privire din culise asupra orașelor, satelor și a zonei rurale, alături de oameni, pe parcursul diferitelor etape. Descoperă peisajele superbe, bogatul patrimoniu cultural și comorile ascunse.


DE LA CHARENTE-MARITIME LA PICARDIE
THALASSA : DE LA ROCHELLE À ROYAN
Luni, 2 iulie, ora 22:00
Descoperim magnifica bogăție maritimă a Oceanului Atlantic din Charente-Maritime. De-a lungul coastei, în mare sau ascunsă pe insule, această zonă plină de resurse se confruntă cu o renaștere uluitoare!    


LA FRANCE DU BOUT DU MONDE : LA BRETAGNE
Duminică, 15 iulie, la ora 19:40
Ne îmbarcăm într-un tur ghidat al peisajelor sălbatice și uluitoare din Bretania. De la insula Molène, până la Pointe du Raz și de la Brocéliande, până la Monts d'Arrée. Cu o cameră live-action, urmărim zborul unui vultur peste Bretania, o regiune în care se simte influența Atlanticului.  


ÉCHAPPÉES BELLES : LA PICARDIE À BRAS OUVERTS 
Luni, 16 iulie, ora 22:00
Picardy are multe comori de oferit. Cu castele, catedrale și linia veche a războiului, întreaga regiune este marcată de istoria Franței. Urmând râul de la Golful Somme până la Château de Chantilly, Jérôme Pitorin se întâlnește cu oamenii din Picardy, atât de mândri de pământul lor!  


DE LA SAVOIE PÂNĂ LA PIRINEI
Visites Privées : Haute-Savoie, que la montagne est belle
Miercuri, 18 iulie, ora 16:00
O plimbare rustică în Haute-Savoie: Lacul Annecy, un loc uimitor; oile Thones și Marthod, o rasă neobișnuită ; și întâlnirea cu bucătarul-șef de la Michelin, Marc Veyrat, care provine din această regiune.  


La France du Bout du Monde : la Corse / CORSICA
Duminică 22 iulie, la orele 19:40
Insula frumuseții (Île de Beauté) oferă unele dintre peisajele cele mai exotice ale Mării Mediterane: plajele nisipoase din sud, munții din centru, golfurile albastre înconjurate de țărmurile din vest și pădurile întunecate spre nord-est. O călătorie incredibilă peste Corsica, una dintre cele mai frumoase insule din lume.  


ÉCHAPPÉES BELLES : WEEK-END À COLLIOURE
Luni, 23 iulie, ora 22:00
Faceți o excursie într-un loc secret, ascuns între mare și munți: coasta Vermillion și peisajul rural dominat de legendarul Munte Canigou. Vă prezentăm o secțiune foarte puțin cunoscută a coastei mediteraneene.
 
LA FRANCE DU BOUT DU MONDE : LE PAYS BASQUE / ȚARA BASCILOR
Duminică, 29 iulie, la ora 19:40
Țara Bascilor oferă o multitudine de peisaje încântătoare: de la Pic du Midi d'Ossau până la valea râului Adour, din valea La Verna până la muntele Rhune. O călătorie aerienă care vă lasă fără cuvinte, chiar deasupra provinciei Béarn, situată la nord-vestul Pirineilor.  

0 comentarii: