Magura Rocks! - in august, langa Simeria, cel mai tare festival de rock romanesc

Magura Rocks! - in august, langa Simeria, cel mai tare festival de rock romanesc
Early Bird pana pe pana pe 10 iulie: 30 ron pentru o zi de festival, 80 ron pentru abonamentul de acces in toate cele trei zile.

Intre 24 si 26 august, iubitorii muzicii rock au parte de un festival care imbina istoria cu cele mai bune trupe rock din Romania: Magura Rocks!

Amplasat langa situl arheologic Magura Uroiului (Simeria), foarte aproape de Hunedoara si de Deva, intr-o arie protejata care documenteaza unele dintre cele mai vechi asezaminte de pe teritoriul tarii noastre, Magura Rocks! le propune turistilor un line-up senzational care parcurge un spectru larg al muzicii rock autohtone.

Vineri, 24 august: E.M.I.L, Firma, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ SET
Sambata, 25 august: Soul Serenade, Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizzares, Holograf, DJ SET
Duminica, 26 august: Domino, Pragu’ de Sus, Byron, Dean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band

Fiecare zi va fi deschisa de un recital al unei trupe locale, organizatorii incercand sa aduca astfel in fata publicului nume noi si artisti tineri aflati la inceput de drum. Va asteapta 3 zile de rock autentic romanesc, mancare din Ardeal si o atmosfera demna de festivaluri ca Rock Werchter.

Cum ajungi?
Magura Uroiului (Simeria) este la 160 km distanta de Cluj, 120 km de Sibiu, 65 km de Alba Iulia, 17 km de Hunedoara si 10 km fata de Deva.

Accesul se poate face cu trenul pana la Deva sau Hunedoara, din Simeria urmand sa existe curse speciale puse la dispozitie posesorilor de bilete. Deasemenea, accesul se poate face si cu masinile personale, organizatorii urmand sa puna la dispozitie locuri de parcare tuturor.

Biletele
Biletele pot fi cumparate online de pe www.iabilet.ro si din reteaua magazinelor Flanco, dar si de la sediul Centrului Cultural Simeria (strada Avram Iancu numarul 23).

Biletele se afla in perioada de Early Bird pana pe 10 iulie, pretul fiind de 30 ron pentru o zi de festival si 80 ron pentru abonamentul de acces la toate cele trei zile. 

Incepand din 11 iulie, preturile devin 40 ron/zi si 100 ron/abonament, urmand ca din 11 august preturile sa devina 50 ron/zi si 120 ron/abonament.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, in baza biletului achizitionat de adultul insotitor (parinte sau tutore legal). Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar cu bilet si in compania unui parinte sau a unui tutore legal.

Camping
Organizatorii pun la dispozitie spatiu si utilitati de camping, langa rezervatia naturala Magura Uroiului. Camparea este gratuita pentru posesorii de abonamente. Zona de camping este ingradita si este dotata cu toalete si dusuri.

0 comentarii: