Workshop John Strassberg

În perioada 3-7 septembrie 2018, Rostogol Productions organizează la București, la Un Teatru (str. Sfinții Apostoli 44), un workshop intensiv susținut de celebrul actor și regizor John Strasberg. 

Cariera internațională a lui John Strasberg ca actor, regizor, producător, dramaturg, scriitor și profesor este ilustrată la  perfecție si perpetuată de tradiția artistică a renumitei sale familii, care a stat la baza dezvoltării unui numar impresionant de actori de la Hollywood printre care: Al Pacino, Dustin Hoffman, Marlon Brando, Robert de Niro, Jack Nicholson.
 
Metoda lui, Procesul Creativ Organic, este absolut revoluționară și este fondată pe un sistem de cunoștinte acumulate de la maeștrii ai teatrului internațional.

Fondator al teatrului Accidental Repertory Theater Art din New York, Strasberg este un maestru activ al metodei sale de interpretare, prin care ajută actori consacrați și debutanți, precum și regizori, să descopere spontaneitatea și să poată transmite adevărul pe scena.

Cea mai importantă calitate a Procesului Creativ Organic este că, atunci cînd îl stăpânești, totul devine plăcut în muca actorului, acesta se poate focusa, e implicat, și toate astea fără manipulare.

Procesul Creativ Organic îi va învăța pe actori că pentru a avea success, sunt deplin responsabili să încerce absolut orice, că dragostea și determinarea sunt legile esențiale ale creativității și că ai doi cei mai buni prieteni: pe ei înșiși și modul în care joacă.

Detalii înscriere:
· Perioada inscriere: 2 iulie - 26 august
· Vor avea loc 5 zile consecutive de curs intensiv ( 5h/zi)
·  Locuri: 26
·  Taxa inscriere: 150 lei, inclusa in costul cursului (nerambursabila)
·  Cost curs: 400 euro (echivalent in lei la cursul zilei);
·  Plata integrala curs se va face pana pe 30 Augustreducere 10% pentru plata integrala pana pe 10 August.
·   Cursul poate fi platit in 2 rate.
·   Plata taxei de inscriere si a cursului se vor face in lei in contul RO26INGB0000999907807100; e important cand faceti plata sa mentionati "Curs Strasberg si numele cursantului".
·   Organizator: Rostogol Productions
·   Înscrierile se fac pe: https://workshop.rostogol.com/

Mai multe detalii la: 
strasberg@rostogol.com
Tel: 0736 366 476
Persoana de contact: Oana Matei

0 comentarii: