The Dandy Run VII- Experiences On Bike Edition

Stup Art va invita sa ne insotiti la a VII-a editie The Dandy Run- Experiences On Bike, sambata, 14 iulie 2018, incepand cu orele 13:00, deoarece vom pedala cu stil in jurul Bucurestiului in cele mai cool outfituri! The Dandy Run este o plimbare urbana cu bicicleta, dar atentie…stilul este nelipsit!

De aceasta data vom descoperi si experimenta noi locatii, dupa cum urmeaza:

13:00- STAY by "Coffee 2 Go" General Berthelot nr. 48, unde timp de o ora vom astepta toti participantii la parada, in timp ce vom savura o ceasca de cafea.

14:30- Complex Herastrau, Soseaua Nordului nr. 7-9, un cadru natural minunat, în mijlocul parcului Herăstrău vom savura sortimente de preparate culinare din bucătăria tradiţională românească și din bucătăria internatională. si nu in ultimul rand ne vom rasfata cu deserturi.

16:30- Atelier Pinion, Bd. Dacia 23, The perfect place in Bucharest for cool people. In incheiere, aici vom cinsti un pahar de vin pentru aceasta editie experimentala, vom povesti despre lucruri frumoase, iar fiecare invitat va primi un mic dar din partea organizatorilor.

Evenimentul va avea aroma de merlot, #celmaibundinRomania, oferit de Crama Rotenberg.

Price: 50 Lei / includes: coffee, catering, patisserie, wine & Goodie Bag’

Dress Code: Wear White
Se cere imbracaminte adecvata. Costume din in, pantaloni trei sferturi, papioane si berete, pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, tricouri vintage cu imprimeuri, camasi, fuste de cycling, cravate sau esarfe din matase, le incurajam pe toate.

Fb event: https://www.facebook.com/events/291839618024981/?active_tab=about

Parteneri: STAY by "Coffee 2 Go" / Complex Herastrau / Atelier Pinion / Crama Rotenberg / BeautyOne /

0 comentarii: