Drama procedurală „Dispăruți” (Gone) are premiera la AXN, pe 1 octombrie


Drama procedurală „Dispăruți” (Gone) cu Leven Rambin (True Detective) și Chris Noth (The Good Wife, Sex and the City) în rolurile principale are premiera la AXN, luni, 1 octombrie, de la ora 22.00. 

Noul serial dezvăluie povestea supraviețuitoarei unui faimos caz de răpire de minori, Kit “Kick” Lanigan (Rambin), și a lui Frank Novak (Noth), agentul FBI care a salvat-o.

Timp de cinsprezece ani, perioadă în care s-a străduit să uite drama prin care a trecut, Kick s-a antrenat în arte marțiale și în folosirea armelor, convinsă că doar așa se va putea apăra în orice moment de un atacator. Isteață, puternică, funny, uneori cu un umor negru și fără să își lase emoțiile la vedere, eroina va trebui să decidă dacă vrea să se confrunte cu demonii trecutului în momentul în care primește o vizită neașteptată din partea lui Novak. Acesta este un veteran FBI, cu imbolduri de renegat, care formează o echipă mică, o unitate specializată în cazuri de răpiri cu resurse puse la dispoziție de FBI. Cu o vastă experiență, Novak este liderul de necontestat al echipei, precum și o figură paternă pentru Kick. Speranța lui este că, implicându-o în noul proiect, aceasta va reuși să lase trecutul în urmă.

Fostul ofițer John Bishop (Danny Pino), agentul Kennedy (Tracie Thoms) și James Finley (Andy Mientus) completează echipa care se dedică cu mult curaj rezolvării cazurilor de răpire și persoane dispărute.

Noua producție formată din 12 episoade este produsă de NBCUniversal Studios. Seria a fost creată de Matt Lopez (The Sorcerer’s Apprentice), în timp ce Barry O’Brien (CSI Miami), JoAnn Alfano (30 Rock), Kim Moses (Ghost Whisperer) și Sara Colleton (Dexter) sunt producători executivi.
În Statele Unite ale Americii, în fiecare oră, 75 de persoane sunt raportate dispărute. Cât de repede trebuie să intervină membrii echipei din „Dispăruțipentru a găsi persoanele dispărute și a le oferi emoția de a se reuni cu cei dragi, care este istoria relației dintre Kick și Frank, dacă aceasta va realiza ce își dorește să facă cu adevărat în momentul în care Novak o convinge să se alăture echipei speciale, telespectatorii vor afla începând din 1 octombrie, în fiecare luni seara, de la ora 22:00, la AXN.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION
Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle. 

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN). Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

0 comentarii: