Ziua Europeană a Limbilor la Muzeul Antipa

Vă invităm să vizitați unul dintre cele mai interesante muzee din București într-un mod atipic, participând la Vânătoarea de Comori Lingvistice care va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, începând cu ora 10.00.
 
În multe țări, astăzi este sărbătorită Ziua Europeană a Limbilor -  decretată din inițiativa Consiliului Europei și celebrată din anul 2001 pe data de 26 septembrie sau în jurul acestei zile. Mulțumită evenimentelor organizate cu această ocazie, europenii descoperă diferite limbi și culturi. Rețeaua europeană a institutelor culturale EUNIC, care activează și în România, vă invită anul acesta la o Săptămână a Limbilor. Verificați ce ateliere, jocuri și întâlniri a pregătit EUNIC Romania, în cadrul căruia funcționează activ și Institutul Polonez.
 
Vă invităm cu drag la evenimentul culminant al întregii manifestări, la Vânătoarea de Comori Lingvistice care va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, la Muzeul Antipa (https://www.facebook.com/events/505664169938145/). Veți putea să învățați cu această ocazie diferite cuvinte în câteva limbi, printre care și în polonă.
 
Atenție! Pentru a participa la atelier și la vânătoarea de comori, trebuie să achitați taxa de intrare la muzeu, conform tarifelor afișate la intrare și pe site-ul antipa.ro
 
Programul detaliat al Zilei Europene a Limbilor:
10.00-15.00 „Vulpea se ascunde în cuvinte”, aventuri şi vânătoare de comori lingvistice pentru copii şi părinţi la Muzeul Antipa
15.30 tombola cu premii pentru cei care au dezlegat enigma vânătorii de comori
10.15-12.00 „Cum mă cheamă?”, atelier multilingvistic pentru copii (5-10 ani), de descoperire şi cunoaştere a animalelor (înscrieri la info@antipa.ro).
 
Pe toată durata Zilei Europene a Limbilor vă invităm la standul Institutului Polonez la care veți poate afla o mulțime de lucruri despre Polonia și veți obține informații despre locurile unde puteți studia limba polonă în România.
 
Dacă vrei să exersezi puțin limba polonă înainte de ziua de sâmbătă, uită-te la filmul nostru pe www.youtube.com

0 comentarii: