Princess Chelsea - live la Control Club, vineri 21 septembrie


Artista neo-zeelandeză Princess Chelsea concertează în premieră la București, la Control Club, alături de trupa sa live, vineri 21 septembrie, după ora 21, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, The Loneliest Girl. Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro.
 
Chelsea Nikkel, cunoscută sub numele de scenă Princess Chelsea, a studiat pianul în format clasic, dar a cochetat și cu percuția, chitara și clarinetul. Face parte din colectivul de muzicieni pop asociat casei de discuri Lil’ Chief Records (The Brunettes, Ruby Suns, Lawrence Arabia), a cântat în turneu cu The Brunettes și, în prezent, joacă rolul Lindei în Disciples of Macca, o trupă tribut Paul McCartney/ Wings.
Princess Chelsea a debutat în 2011 cu albumul Lil’ Golden Book, iar stilul său baroque pop cu influențe clasice i-a adus aprecierea criticilor. New Zealand Herald a lăudat-o pentru „vocea angelică și mintea ageră”, iar The Guardian a prezentat-o în secțiunea New Band of the Day după ce videoclipul la The Cigarette Duet a atras peste 40 de milioane de vizualizări.
 
Ulterior, Princess Chelsea a mai lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind The Loneliest Girl (Lil’ Chief Records, 2018) – un disc „vesel, festiv, cu refrene pop care-ți rămân în cap”, după cum ea însăși îl descrie.
Princess Chelsea gets back to her blissful roots—but don’t get comfortable. Nikkel’s messages are more ambiguous than in the past, causing whiplash when you hear beyond the ample grooves. – The 405
https://princesschelsea.lilchiefrecords.com
Princess Chelsea – The Cigarette Duet (video)
 
Concertul Princess Chelsea de la București este organizat de Control Club și LIVELAND. Facebook event: https://www.facebook.com/events/464230794037498
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și locațiile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

0 comentarii: