Turneu Somali Yacht Club in luna Septembrie


Stoner rockerii psidehelici de la Somali Yacht Club pleaca intr-un nou turneu in luna septembrie. “To the Sea Tour 2018” include concerte in Ucraina, Romania, Bulgaria si Grecia. Trupa isi promoveaza noul album, intitulat “The Sea”.
 
Datele turneului:
22 Sept – Uzhgorod, TBA
23 Sept – Cluj Napoca, Flying Circus
25 Sept – Sofia, Mixtape 5
26 Sept – Salonic, Rover Bar
27 Sept – Patras, Ghetto Bar
28 Sept – Atena, Death Disco
29 Sept – Plovdiv, Kapana Fest
30 Sept – Bucuresti, Quantic
https://www.youtube.com/watch?v=72VxtIctwsg
 
Somali Yacht Club este una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina. Stilul lor include si elemente de shoegaze si post-metal.
 
Trio-ul si-a inceput activitatea in 2010, dupa un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind in scurt timp trupa principala pentru toti membrii sai. Tot in 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival. Trupa a concertat in acest an in Romania la SoundArt Festival 2018.
 
Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat în 2014 și a fost urmat de un turneu de promovare alături de Etherial Riffian. In februarie 2018, trupa a lansat un nou album, “The Sea”. Materialul poate fi ascultat la urmatorul link:
 
https://somaliyachtclub.bandcamp.com/
Turneul este organizat de Cavalleria Events.
Official FB Page: https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/

0 comentarii: