Balthazar live la București - 26 februarie 2019; biletele s-au pus în vânzare


Formația belgiană Balthazar va concerta în 26 februarie 2019, în premieră la București, la Control Club, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, Fever. Biletele s-au pus în vânzare prin Eventbook.ro.

După o pauză de câțiva ani, în care cei doi lideri și compozitori ai trupei s-au dedicat proiectelor solo (Jinte Deprez aka J. Bernardt și Maarten Devoldere aka Warhaus), Balthazar se reinventează și revine în 2019 cu un nou album, Fever, și un turneu european. 

Încă de la primele acorduri ale piesei Fever – primul single de pe albumul cu același nume – este clar că trupa a evoluat și și-a schimbat sound-ul, în principal datorită explorărilor solo din ultimii ani, ale celor doi talentați compozitori. În timp ce Marteen Devoldere a profitat de pauză pentru a lansa două albume melancolice art-pop / jazz sub titulatura Warhaus și a se reculege creativ în Kârgâzstan, colegul de trupă și cel mai bun prieten al său, Jinte Deprez a rămas acasă, în Ghent, dedicându-se pasiunii sale pentru R&B și lansând și el un album, sub pseudonimul J. Bernardt.

Recent, cei doi s-au reapucat să lucreze împreună pentru a duce mai departe povestea trupei Balthazar și au căzut de acord asupra unui ton mai puțin serios și a unui sound mai proaspăt, optimist. „Unele cântece sunt piese pop în stilul clasic Balthazar, altele sunt mai vesele, iar Fever dă tonul întregului album”, spune Maarten Devoldere.

După două concerte Warhaus și J. Bernardt sold-out la Control, belgienii revin în formula originală Balthazar pentru a prezenta fanilor bucureșteni noul lor album, Fever. În deschidere, proiectul psychedelic pop belgian Faces on TV.

Concertul Balthazar de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Facebook event: https://www.facebook.com/events/264371367597566
 
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 85 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și locațiile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

0 comentarii: