Lea Porcelain și Still Corners - live la Control Club, în curând

Unul din cele mai interesante exporturi muzicale berlineze, Lea Porcelain concertează în premieră la București, vinerea aceasta, 16 noiembrie, după ora 21, la Control Club.
👉 BILETE / FB EVENT 👈

Lea Porcelain - Gotta Run (video)
Anul trecut, Lea Porcelain au lansat albumul de debut, Hymns To The Night, au concertat în Germania natală, dar și la Londra, Paris și în Benelux, au cântat în deschiderea turneului european Alt-J, cât și pe scena BBC 1 de la festivalurile Reading și Leeds. Piesele lor sunt un mix de muzică electronică și melancolie indie rock, ce le-a adus comparații cu Joy Division, Echo & The Bunnymen sau The XX.

🎵 Ascultă mixtape-ul alcătuit de Lea Porcelain, cu ocazia concertului din Control Club!

 
Marți, 20 noiembrie, după ora 20, duo-ul britanic Still Corners va concerta pentru prima dată la București, la Control Club, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, Slow Air, lansat anul acesta.
👉 BILETE / FB EVENT 👈

Still Corners - The Message (video)
Înființat în 2010, Still Corners este proiectul dream-pop al producătorului Greg Hughes și cântăreței Tessa Murray. Cu influențe diverse, de la Vangelis și Ennio Morricone, la synthpop-ul fermecător al anilor '80, cei doi au atras atenția casei de discuri Sub Pop, care le-a lansat primele două albume.

În 2018, Still Corners revin cu Slow Air - album lansat în august, la propriul label, Wrecking Light Records - un disc compus și înregistrat în Austin, Texas, ce continuă explorarea unui sound atmosferic, specific formației, punctat de linii de chitară acustică și electrică.

 
NEXT CONTROL CLUB x LIVELAND EVENTS

📌 Tempers (US) live in Control - February 16, 2019 / Tickets available soon!

0 comentarii: