Iuliana Beregoi lanseaza videoclipul piesei "Cine sunt eu"

Iuliana Beregoi, idolul copiilor si adolescentilor din Romania, lanseaza o noua piesa, "Cine sunt eu".

Piesa, produsa de Mixton Music, se anunta a fi inca un hit al Generatiei Z, cu un mesaj puternic si emotionant.


 In PREMIERA, in videoclipul acestei melodii, fanii vor vedea imagini din filmul de cinema LARA, care va fi lansat si vizionat odata cu SUPERSHOW-UL ,,Lara si Craciunul Jucariilor ", din 30 noiembrie, de la Sala Palatului.


Totodata, Iuliana isi indeamna fanii ce vor veni la spectacol  sa daruiasca hainute si jucarii, care vor ajunge, de Craciun, la copiii mai putin norocosi.  


,,Piesa mea noua este despre noi toti si, sper ca, toata generatia Z, sa se regaseasca in ea. Abia astept sa o cantam impreuna la Sala Palatului, pe 30 noiembrie!", spune Iuliana Beregoi. 


Link videoclip : https://www.youtube.com/watch?v=P00jf-_Up24


Pe 30 noiembrie, Iuliana Beregoi canta si la Sala Palatului din Bucuresti iar biletele se gasesc pe iabilet.ro
 

Vei avea parte de un super concert sustinut de Iuliana si invitatii sai speciali.  Vei fi primul care vede imagini exclusive din ,,LARA“ filmul pentru cinema inainte de lansarea oficiala. Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei avea parte de multe surprize. Si fiindca se apropie luna cadourilor, Iuliana te invita sa participi la cea mai mare strangere de hainute si jucarii ce vor fi donate de Craciun copiilor mai putin norocosi. Daca ai o hainuta dau o jucarie pe care nu o mai folosesti adu-o cu tine. Haideti sa aratam ca generatia Z stie sa daruiasca, pe 30 noiembrie la Sala Palatului.

0 comentarii: