Pamant vor deschide Sarbatoarea Subcarpati de pe 1 decembrie

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbătoarea Subcarpati. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare si sa facem inca un concert sold out. Invitata speciala va di trupa Pamant.
Pamant este un proiect World Music cu teme si ritmuri inspirate din folclorul romanesc si din diferite stiluri muzicale ale lumii (India, Balkan, Afro).  Pamant canta despre natura, despre folclor si transformare si despre intoarcerea la radacini.

Grupul este format din:
Florin Gruia - vioara
Marcelle Poaty-Souami - clape
Fery Szekeres - tobe
Mircea Ardeleanu Jr. - bansuri, caval romanesc, didgeridoo, bas, voce.

Subcarpati e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.
www.subcarpati.com
www.facebook.com/subcarpati
Instagram: @subcarpati_official
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Acestea au urmatoarele preturi:
- presale: 65 lei pana pe 15 noiembrie
- presale: 70 lei pana pe 1 decembrie
- la intrare: 80 lei


Un eveniment BestMusic Live Concerts & Culese din Cartier powered by Radio Guerrilla

0 comentarii: