Black metal american la Rockstadt Extreme Fest 2020 - UADA

UADA va canta pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov.
UADA, care se traduce prin „bantuit” in latina, este un proiect inspirat de spiritul valului black metal de la inceputul anilor '90. Aparuta in 2014 in Portland, Oregon (SUA), trupa a atras atentia prin abordarea muzicala inedita capabila sa imbine duritatea originala a black metal-ului cu un spectru larg de influente. In asa fel incat au inceput sa fie rapid observati si apreciati de artisti cunoscuti, precum John Haughm de la Agalloch, pentru care „UADA este una dintre cele mai interesante si captivante tinere trupe iesite din Portland in zilele noastre”.

Dupa ce si-a extins experienta aparitiilor live, la doi ani de la debut UADA a lansat pe piata, prin eforturi proprii, primul album numit „Devoid of Light”. La doi ani distanta a urmat „Cult of a Dying Sun” bine primit de public, si caracterizat drept „un mix de tonalitati similare cu cele ale Agalloch peste care se presara multa intunecime, se toarna o doza puternica de death si vei obtine o compozitie impresionanta numita UADA”.

UADA (SUA) se alatura numelor confirmate pentru cea de-a opta editie a Rockstadt Extreme Fest, printre care se numara: Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Rings of Saturn (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), Necrophobic (SE), IN THE WOODS... (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE), Bethlehem (GER), Dead Label (IE) sau Katla. (IS).

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent

0 comentarii: