Concert James Arthur la Bucuresti pe 9 Iulie

James Arthur canta la Bucuresti pe 9 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare pe 18 decembrie la ora 10:00 pe iabilet.ro. Primele 200 de bilete au preturi earlybird.
James Arthur este unul dintre cei mai de succes artisti britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vandute in intreaga lume. A ajuns in topurile a zeci de tari iar pana in momentul de fata, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platina si 4 Discuri de Aur dar si un clip cu peste 1 miliard de vizualizari pe Youtube.
James a castigat X Factor in 2012 iar pana in prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. In doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicala, James Arthur a reusit sa sustina concerte atat in Europa cat si in America de Nord si in Asia. A impartit scena sau a colaborat cu artisti precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

In momentul de fata este si amabsador SANE, o organizatie caritabila din Regatul Unite care ajuta persoane ce se lupta cu depresia si anxietatea.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- Premium (cu loc) - 269 lei in earlybird, 289 lei in presale si 320 la intrare 
- Teren (fara loc, in fata scenei) - 179 lei in earlybird, 199 in presale si 230 la intrare
- Acces General (cu loc) - 129 lei in earlybird, 149 lei in presale si 170 lei la intrare
 
Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie
 
Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. 
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
 
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de James Arthur. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

0 comentarii: