Mos Nicolae HARD ROCK @ The Pub

Pe 6 decembrie, după ce punem cadouri în ghetuțele copiilor, ajungem invariabil să ne întrebăm: ce facem în seara asta? Ei bine, aflați că Moș Nicolae vine și pentru cei mari ;) Cu voie bună în suflete, rock’n’roll în urechi și bere în ghete. Sau invers.
 
Începând cu 20:30, The Pub (Piața Universității) își deschide porțile și microfoanele pentru Loud Inc. și Secret Society. Două trupe rock vin să încălzească o seară de iarnă și vă propun să uitați de social media, spleen hibernal și planuri de vacanță. Măcar pentru câteva ore.
 
Loud Inc. sunt corporația rock’n’roll: autentică, frustă, nemiloasă la compromisuri. Dar melodică, generatoare de emoții și uneori chiar dansabilă. Sub înfățișarea unui power trio, Loud Inc. amalgamează rock, new wave și punk cu scopul nobil de a aduce muzica înapoi unde a început totul: live, pe scenă.
 
Scena e locul unde Horațiu (vox, guitar & Deutsch wunderbar), Peter (bass, vox & motors) și Dorian (drums, vox & attitude) fac și desfac ritmuri alerte și istorii nocturne, purtate pe corzi de contrabas electric.
 
Loud Inc. e un mariaj fericit între atitudinea și influențele vintage, suflul modern al pieselor și energia tumultoasă. Pe scurt: Loud & Proud!
 
https://www.facebook.com/LoudIncMusic
https://www.instagram.com/loudincband
https://www.youtube.com/watch?v=SB42HNgg_mI
https://www.youtube.com/watch?v=aNivFlk7-Io
 
Secret Society este o trupă rock, fondată în 2010 în București, ce îi aduce pe aceeași scenă pe Andrei Manea (voce și chitară), Vlad Mureșan (chitară), Andrei Dan Marinescu (bass și backing vocals), Victor "Rammy" Vrabete (tobe) și pe Romeo-Alexandru Cividino (clape și backing vocals).
Cele mai multe piese din repertoriul lor au fost create de ei, iar stilul lor muzical este influenţat de muzica rock a anilor '70 și '80: Deep Purple, Pink Floyd, Bon Jovi, Guns N' Roses, Eagles, AC/DC, Europe. 
 
https://www.facebook.com/SecretSocietyRo
https://www.youtube.com/watch?v=did5kj_1bR4
https://www.youtube.com/watch?v=x3Jc8wwM6Co
+++++
Rezervări: 0728 843 782 sau www.the-pub.ro
Bilete, la intrare: 20 lei
Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/471518380154657/

0 comentarii: