Festivalul Brazilor de Crăciun


Licitația Festivalului Brazilor de Crăciun
Joi, 12 decembrie 2019, ora 20:00
Stejarii Country Club
www.lavacow.com

Lavacow se alătură cauzei Salvați Copiii România în pragul sărbătorilor de iarnă, susținând cel mai mare eveniment caritabil din România – Festivalul Brazilor de Crăciun. Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, evenimentul își propune să aducă la școală 5.000 de copii din mediile socio-economice vulnerabile și să le ofere șansa unui viitor mai bun. Fondurile obținute în urma licitării brazilor vor permite integrarea copiilor în programul Școală după școală, derulat de Salvați Copiii.

30 de brazi creați de designeri renumiți pot fi admirați și licitați, pentru prima dată în istoria Festivalului Brazilor de Crăciun, pe lavacow.com, care pune la dispoziție platforma de licitație de artă online și tehnologia performantă pentru promovarea și licitarea brazilor.

Brazii care vor fi licitați sunt creați de: Doina Levintza, Anca Fetcu Lupu, Laura Hîncu, Stephan Pelger, Omid Ghannadi, Adela Pârvu, Dorin Negrău și mulți alți creatori încrezători în forța binelui.
An de an, Festivalul Brazilor de Crăciun și-a deschis porțile companiilor, personalităților publice, dar și tuturor celor care au înțeles că investiția în garantarea dreptului la educație pentru copii este un cec în alb pentru societate. În cei 19 ani dedicați exclusiv cauzei copiilor pentru care educația rămâne un drept numai pe hârtie, Salvați Copiii România a readus în școală 39.485 de copii, reușind să strângă cu ajutorul companiilor suma de 5.317.800 de Euro. Amfitrionilor evenimentului din acest an, Andreea Raicu și Cătălin Măruță, li se vor alătura mai multe vedete din showbizul românesc, care susțin cauza nobilă.

0 comentarii: