Serialul “Zei americani” (American Gods) revine cu sezonul doi, din 6 decembrie, la AXN


Serialul dramatic „Zei americani” (American Gods), bazat pe bestseller-ul internațional tradus în peste 30 de limbi, cu același nume, scris de Neil Gaiman în 2001, continuă cu sezonul doi din 6 decembrie, în fiecare vineri, de la ora 21.00, la AXN.

Producția „Zei americani”, în care realitatea se îmbină magistral cu fantezia, spune povestea unui  nou tip de război – cel între Vechii și Noii Zei. Zeii Vechi, tradiționali, cu rădăcini mitologice din diferite culturi ale lumii, se tem, întrucât adepții lor fie pier, fie îi consideră irelevanți, fiind ușor seduși de banii, de tehnologia și celebritatea oferită de Zeii Noi.

În sezonul doi, bătălia ajunge într-un punct critic și destinele oamenilor și ale zeilor se ciocnesc. În timp ce domnul World plănuiește răzbunarea pentru atacul suferit în primul sezon, Shadow pariază totul pe încercarea lui Wednesday de a-i convinge pe Zeii Vechi că este momentul unui război total.

Un consiliu la “House on the Rock” se transformă într-un haos, trimițând Zeii, ațât Vechi, cât și Noi într-o misiune de-a lungul Americii și totul se va clarifica în Cairo, Illinois. Shadow va fi forțat să își găsească locul ca adept în această nouă lume a zeilor vii, o lume neagră unde schimbarea cere angajament și credința impune sacrificii teribile. 

Ricky Whittle (“The 100”), Ian McShane (“John Wick: Capitolul 2”, “Urzeala tronurilor”), Emily Browning (“Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite”), Pablo Schreiber (“Orange is the new black”) își reiau rolurile, în timp ce Dean Winters (“Oz”) dă viață unui personaj nou - Town, un agent brutal și eficient, trimis de Zeii Noi să afle despre planul lui Wednesday.

Cloris Leachman (“The Last Picture Show”) și Peter Stormare (“Fargo”) sunt printre actorii invitați în noul sezon. Craig Cegielski, Stefanie Berk, David Slade, Adam Kane și Neil Gaiman sunt producători executivi.

Trailer Zei Americani Sezonul 2 - https://www.youtube.com/watch?v=tkWGMlrbw5c

DESPRE AXN
AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Carter, Absența, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Cei bravi, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Unul dintre cele 40 de canale TV tematice parte a Sony Pictures Television, AXN este disponibil în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION
Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle. 

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN). Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

0 comentarii: