Un Crăciun - mai puțin plastic!

🌏 UN CRĂCIUN - MAI PUȚIN PLASTIC! 🌏

🎄 Am construit un brad din sticle de plastic în semn de nemulțumire pentru că se consumă prea multă apă îmbuteliată în plastic.

🎊🎊 Pe 10 decembrie, îl inaugurăm la Goethe-Institut și vă așteptăm la o altfel de petrecere de Crăciun.🎊🎊
Începând cu ora 18.00, ne adunăm în curte la das BOB Kaffehaus!

👉 👉👉 Speech-urile în jurul bradului din sticle de plastic vor începe la 18.30.

OPEN FOR EVERYONE!

Le mulțumim studenților care lucrează de câteva săptămâni la acest proiect sub atenta coordonare a asistentului universitar dr. arh. Gențiana Dumitrașcu.

Meșterii studenți sunt la 👉 👉👉 Sectia Design de Produs, anul 2, Facultatea de Arhitectura de Interior, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

🗣🗣🗣 Pentru ca mesajul nostru să fie și mai convingător am invitat oameni pasionați de mediul înconjurător și ecologie să ne povestească despre activitatea și stilul lor de viață 🗣🗣🗣

Cuvând de deschidere:

👉 Joachim Umlauf - director Goethe-Institut București
👉 dr.arh. Gențiana Dumitrașcu, asist.univ. Facultatea de Arhitectură de Interior, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

🗣 Vor prezenta:
🔸 Ionuţ Iordăchescu - Project Management Office & IT, Let's Do It, Romania! - cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.400.000 de voluntari hotărâți să mențină România curată.

🔸 Roxana Buzețelu - Sezatoare eco-friendly by Micile Bucurii duce o viață eco-friendly și îi atrage și pe alții să adopte acest mod de a trăi. Ea ne va povesti despre legătura dintre the power of community și viața eco-friendly.

🔸 Laura Manea - parte din echipa ce a lansat mișcarea Iulie fără plastic în București, mișcare ce are scopul de a crește gradul de conștientizare asupra obiceiurilor noastre de consumatori și producători de plastic. Corina ne va povesti despre dificultățile pe care le intâmpină o persoană din secolul XXI, atunci când vrea să renunțe complet la consumul de plastic. Reduce-Reuse!

🔸 Andrada Trandafir - ReciclaTomi- și-a propus să creeze o comunitate informată, să faciliteze accesul la posibilități de colectare selectivă și reciclare cu scopul de a salva cât mai mult verde, împiedicând pe cât posibil poluarea.

🎄🎄🎄🎄
Save the date – 10 decembrie- începând cu ora 18.00.

Das BOB Kaffehaus a avut amabilitatea să ne găzduiască bradul din plastic pe terasa sa! Vielen Dank!

0 comentarii: