O poveste de milioane la doar 50 de euro


Licitația de Crăciun
Marți, 10 decembrie 2019, ora 11:00
Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță
 
5000 de sticle de vinuri de colecție alcătuiesc prima licitație profesionistă de vinuri din România. Vinuri rare, adunate în loturi ce depășesc 250 de sticle, au prețul de pornire de 10-30% din prețul pieței de vinuri românești și internaționale.
 
Cu prețuri mai mici decât în magazin, vinurile provin din renumitele regiuni viticole ale Franței, Spaniei, Italiei, Africii, Australiei și chiar Americii, dar nu lipsesc nici cele din tradiționalele zone românești.
 
O colecție de vinuri create de legendarul vinificator și poet Baron Phillipe de Rothschild, obținut în regiunea Bordeaux, își găsește locul în licitație cu prețul de pornire de doar 50 de euro. Etichetele vinului Mouton Cadet, unul dintre cele mai bine vândute vinuri din lume, au fost realizate de pictori celebri – Dali, Picasso sau Braque, prieteni ai celui mai de succes producător de vinuri din lume, interesat de toate formele de artă - Phillipe de Rothschild.
 
Valoarea și cantitatea loturilor, proveniența – din pivnițele private ale marilor colecționari, prețurile de pornire mai mici decât în magazine, precum și potențialul de învechire al multor vinuri importante din licitație, sunt aspecte ce fac din Licitația de Vinuri  o ocazie ideală pentru sărbători de poveste, dar și un nou canal de aprovizionare cu vin la prețuri imbatabil de mici.

0 comentarii: