Magazinul Torry Milano se deschide și în Băneasa Shopping City

Joi, 12 decembrie, începând cu ora 18:00 are loc deschiderea oficială a magazinului de haine de lux, Torry Milano, în Băneasa Shopping City.

Printre invitatii speciali, se numără persoane cunoscute in lumea modei precum Raluca Bădulescu, Cristina Mihaela Dorobanțu, Simona Pătruleasa si multe altele . Echipa Torry Milano este fericită să aducă o pată de culoare în peisajul Bucureștean, prin calitatea și rafinamentul cu care sunt deja obișnuiți prietenii casei de modă.


La Torry Milano se lucrează împreună cu clienții pentru a le oferi o experiență unică și personală de shopping. De aceea în magazine este mereu un designer specializat care să ii ajute să își definească stilul, să creeze o ținută specială, armonioasă până la ultimul detaliu și perfectă pentru orice ocazie.


Noi credem în calitatea supremă și din acest motiv toate materialele folosite cum ar fi pielea naturală, mătasea sau lâna naturală, sunt de cea mai înalta calitate, durabile și selectate în mod responsabil.


Satisfacția clienților este nucleul în jurul căruia se construiește Torry Milano. Cu obiective clare pe termen lung și un angajament etic solid, Torry Milano investește masiv în dezvoltarea brandului și promovarea unui dress-code responsabil, proaspăt și exclusivist pe piață din România.


Lanțul de magazine Torry Milano este prezent în Cluj, București (Mall Promenada și Băneasa Shopping City) și online pe site-ul torry.ro


Combinând cele mai frumoase țesături din lume, alese special din fabrici de renume din Italia, elegante și cu design exclusiv, Torry Milano va prezintă o colecție completă de produse unice pe piață.

0 comentarii: