The Amsterdams lanseaza noul album in Kulturhaus

Formatia the Amsterdams lanseaza cel de-al doilea album, Electromagnetica.
Evenimentul este marcat printr-un concert extraordinar care va fi gazduit de clubul Kulturhaus din Bucuresti, joi, 31 martie.
Electromagnetica contine 10 piese pop-rock, cu versuri in limba engleza, compuse si inregistrate de membrii trupei the Amsterdams in perioada 2009 – 2010. Noul album the Amsterdams va fi disponibil in format digital in shop-ul BestMusic, din ziua lansarii oficiale.
Albumul este mixat si produs de Cristian Stefanescu cunoscut iubitorilor de muzica sub numele Electric Brother, impreuna cu the Amsterdams, exceptand piesa "This Burial Ground’s For Two” - mixata de Arlen Thompson, guest appearance - Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs).
Masterizarea discului a avut loc in studioul GreyMarket Mastering din Montreal, Canada, si apartine lui Harris Newman – responsabil pentru masterizarea materialelor de studio ale trupelor Arcade Fire, Wolf Parade, Crystal Castles si a multor altor artisti apreciati in lumea intreaga.
Electromagnetica este o productie 100% independenta, sustinuta de trupa the Amsterdams, editata si distribuita de propria casa de discuri, Post Pop Records.
Artworkul albumului Electromagnetica este conceput de Irina Stanciulescu (Monochrome/Color Nurse).
Numele albumului este inspirat de locul unde trupa the Amsterdams are sala de repetitii, fabrica Electromagnetica. Facut in fabrica, crescut cu suruburi, piulite, corzi de chitara rupte si bete de toba frante, Electromagnetica scoate capul in lume pe 31 martie, la clubul Kulturhaus care va gazdui petrecerea de lansare oficiala si un concert extraordinar cu the Amsterdams si invitatii sai.
O mostra de Electromagnetica este oferita de trupa pe pagina lor de internet: ascultati acum singleul Island of Love, extras de pe acest album.
"Cu un ritm de tobe constant, cu refrenuri cantate pe mai multe voci si multe clape, "Island of Love” arata directia pe care trupa a luat-o in ultimii doi ani, trupa evoluand catre un sunet mai melodic, mai moale si mai sofisticat”(Raluca Tamas, Thegig.ro)
Joi, 31 martie, incepand cu orele 21.30 toti iubitorii muzicii the Amsterdams sunt invitati la clubul Kulturhaus (strada Str. Sfanta Vineri nr.4, in spatele magazinului Cocor). Intrarea este libera, in limita capacitatii clubului.

0 comentarii: