Review: TiPtiL in Club A

TiPtiL la 40 ani de Club A
Miercuri, 9 martie

Ieri seară, în Club A, de ziua celor 40 de ani ai clubului, TiPtiL a stârnit petrecerea jazzaggaefunkdancefun, iar toţi cei prezenţi au zgâlţâit clubul din temelii, dansând şi petrecând. Nu a fost sold-out, dar nici nu prea aveai unde să arunci un ac.
Petrecerea a fost deschisă de un mini-recital al celor de la Ulise, o trupă tânără care promite.
Dupa o scurtă pauză tehnică, în care s-au schimbat scule şi s-a mai aranjat sunetul, pe scenă s-au urcat, pe rând, Ciprian Moisescu (baterie), Creţu (chitară) şi Bujor Stoicovici (chitară bas) care, după un scurt intermezzo instrumental şi în aplauzele celor aproape 300 de spectatori, le-au invitat pe scenă, pentru a reîntregi trupa, pe Adina Dură şi pe Raluca Staicu, cele două voci neastâmpărate ale formaţiei TiPtiL.
Recitalul a început în forţă, cu piesa „Hai!” ce a ridicat instantaneu întreaga audienţă în picioare. La strofa a treia, ca o aluzie la versurile piesei, din public, fetele au primit un borcan de zacuscă, un cadou pe cât de insolit, pe atât de gustos.
Au urmat Cade luna, Incredible, Back It Up, Express Yourself, Cu capu’-nori (cea mai recentă piesa TiPtiL).
După un moment liric, în care Adina şi Raluca au interpretat câte o piesă în duet cu Creţu, a urmat cea mai iubită şi cântată melodie TiPtiL – Spune-mi. Corul publicului a fost impresionant încă de la primele acorduri şi până la nota finală.
De remarcat prezenţa în public a lui Cătălin Bugean, regizorul videoclipului piesei Spune-mi. Totodată, printre spectatori au putut fi văzuţi şi Diana şi Alec de la Tonomatul DP 2.
Au urmat Safe From Harm, Good or Stupid şi Ideea, piesă la care, la invitaţia celor de la TiPtiL, un grup de fani a urcat pe scenă, dansând toată melodia alături de muzicieni.
Seara s-a încheiat, în jurul orei 01:00 cu piesa Confidentity, iar trupa a facut o reverenţă şi a promis ca se va reîntoarce în Club A cât de curând.

0 comentarii: