Skapunxka Fest la Control Club

19 aprilie, ora 21.00 in Control:
Skapunxka Fest
SKARBONE 14, DEDICATED to & SCHLITZ

Marti 19 aprilie,  La Chambre Du Chat si B.H.C.B. in colaborare cu Bring the Noise, prezinta evenimentul Skapunxka Fest in clubul Control . Mini -festivalul include concertele trupelor : SKARBONE 14, DEDICATED to  si SCHLITZ.

SKARBONE 14 (ska/punk/rock – Tournai, Belgia)
The stage is litterally their playing filed!
Avand peste 400 de concerte in 9 ani, baietii de la SKarbone 14 au reusit sa cucereasca  intreaga Belgie si numeroase tari europene (Franta, Germania, Ungaria, Croatia, Elvetia, Slovacia si Bosnia)…Nu exista nicio indoiala ca aceasta trupa s-a nascut pentru a face concerte!
Energia debordanta si simtul umorului dezvoltat, se imbina perfect cu muzica ska-rock pe care acestia o promoveaza. Versurile lor  sunt de cele mai multe ori o satira la evenimentele din viata de zi cu zi..
In 2003, Skarbone 14 au inregistrat un maxi single, care a fost urmat de 3 albume in 2005, 2007 si  2009.
« Satellites » a fost lansat pe 28 noiembrie 2009, reprezentand o imbinare distractiva de ska cu linii de meringue, cumbia si salsa. Piesele de pe acest album au fost inregistrate alaturi de numerosi alti artisti printre care Baba Sissoko si Alex Conventi (din Les 100gr de Têtes).
 La un an de la lansarea noului album, Skarbone14  a dovedit, din nou, ca sunt o trupa menita sa cante live, oferind un show nemaipomenit vara trecuta la festivaluri precum Sziget Festival si Dour Festival..
De-a lungul timpului, cei de la Skarbone 14 au cantat alaturi de trupe precum : Babylon Circus (Fr), La Ruda (Fr), Goran Bregovic (Sbr), Percubaba (Fr), Les 100gr de têtes (Fr), Marcel et son Orchestre (Fr), Fishbone (Us), Catch 22 (Us), Tryo (Fr), Sonic Boom 6 (Uk), Les Caméléons (Fr), Skunk (Fr), The Skatalites (Jam), New York Ska Jazz Ensemble (Us), Distemper (Ru), Jaya The Cat (Nl), Rotterdam Ska Jazz Foundation (Nl), Wickeda (Bul), Guadalajara (Aut), Panonia All Ska Star Orchestra (Hu), Dubioza Kollektiv (Bih).

DEDICATED to ( ska/punk-rock/screemo - Drassmarkt, Austria)
A small-town band on its way to big-time glory!
Trupa a luat nastere in anul 2001, cand la numai doua luni de la infiintare au castigat  concursul “America is Waiting”. De atunci, DEDICATED to a evoluat, iar membrii trupei sustin ca tinta lor este sa aduca ceva nou fiecarei piese, imbinand numeroase genuri muzicale..pentru a se putea remarca stilul propriu DEDICATED to!
Aceste caracteristici muzicale au fost motivul pentru care baietii s-au clasat pe locul doi printre cele 300 de trupe din Austria si Slovenia la The Aerodrome On Stage Tour in Aprilie 2005. Piesa “Take me back” a celor de la DEDICATED to poate fi ascultata pe compilatia Aerodrome 2005, alaturi de piese ale celor de la Rammstein, Slipknot si Paradise Lost.
Pana in 2007 cei de la DEDICATED to au lansat 4 albume : 2 Hard Hours (2002),  Maybe Sick and In Vain (2003), Pixton the boy in trouble (2005), “Pixton Unicorn” (2007), acum, pregatindu-se  pentru lansarea albumului PixtonI.A.
De-a lungul timpului DEDICATED to au aparut pe scenele din  Austria, Germania si Romania alaturi de numeroase trupe europene printer care si cei de la Tito and Tarantula, 4 lyn, Farmerboys, La Vela Puerca.

SCHLITZ (punk-rock/pop-punk - Cluj-Napoca,RO)
Trio-ul de pop-punk s-a format în anul 2009 în Cluj-Napoca şi sunt o trupă care aminteşte prin sound-ul sau de trupe precum  Greenday-ul din perioada „Dookie”, Blink 182, Weezer sau The Descendents.
Au cântat în deschidere atât pentru formaţii romaneşti precum EMIL sau DANCE TRAUMA cât şi pentru trupe cu renume internaţional: DEATH IS NOT GLAMOROUS (nor) , ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS (hun) , SLEAZY INC OPERATED (ger), PO BOX (fr) , THE BRAINS (can) şi TAZMANIAN DEVILS (ger) , KITTY IN A CASKET (at), SKARBONE 13 (bel) , DEDICATED TO (at).
Au la activ un turneu cu englezii de la Bangers si americanii de la Dirty Tactics, prezenta la Stufstock si Rock in Iasi. Trupa ne promite un turneu in 10 orase din Romania si Republica Moldova cu Dedicated To (at) si un turneu de doua saptamani in Vestul Europei in lunile iunie-iulie.

Intrarea este 15 lei
Control se afla pe Str. Academiei, nr 19 in Pasajul Victoria.

0 comentarii: