Concurs Candy Affair: Mona Mur and En Esch

Later edit : Castigatorii au fost alesi, astfel felicitari si enjoy celor doua norocoase : Maria Bungau si Luiza Elena.

Powered by Andrei Moroianu si Lux Noctis, Urban Things te invita la concurs! Astfel, 2 intrari single asteapta sa intre in posesia proprietarilor.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un mail la chestiiurbane@gmail.com cu subject: Vreau bomboane si datele tale de contact.
Marti 5 aprilie anuntam fericitii castigatori so....good luck!
Club Control (Str. Academiei nr. 19) va gazdui joi, 7 aprilie, un eveniment unic in Romania: Candy Affair Party, ce-i aduce pe scena ca invitati de onoare pe artistii internationali de renume - Mona Mur & En Esch. Petrecerea se deschide cu side-project-ul lui Dan Serbanescu, Tanz Ohne Musik.
Muzica duo-ului german Mona Mur & En Esch se poate descrie pe scurt ca “un dark cabaret rock’n’roll ciudat si intimidant”, dupa cum afirma webzine-ul britanic Nemesis To Go, ce reuseste sa creeze un mix provocator intre Marlene Dietrich si Black Sabbath. Sound-ul lor se diferentiaza prin riff-urile brutale si metalice de chitara ale lui En Esch (ex-membru fondator al celebrei trupe KMFDM), juxtapuse vocii senzuale, dar totodata puternice, a incantatoarei Mona Mur. Toate aceste elemente, alaturi de teatralitatea spectacolului celor doi muzicieni, creeaza o experienta particulara.
Si pentru ca vrem sa iti rasfatam toate simturile, Candy Affair Party iti ofera o diversitate de bomboane si acadele.
Accesul publicului se face de la 21:00, iar concertele incep la 22:00 fix. Pretul unui bilet este de 25 lei si poate fi achizitionat in seara evenimentului, direct de la intrarea in club.

0 comentarii: