Museum of Bellas Artes in Control Club

MUSEUM OF BELLAS ARTES
In cadrul proiectului
NuSoundz suedezii de la MUSEUM OF BELLAS ARTES vor concerta vineri 18 martie, de la ora 21.00 pe scena din Control.

NuSoundz este o serie de evenimente cu artisti internationali din zona alternativa, indie si electro ce va fi lansata in aceasta primavara de catre One Event, in cluburi din orasele Bucuresti si Cluj-Napoca.Fiecare dintre artistii propusi pentru seria NuSoundz vor concerta pentru prima oara in Romania.
MUSEUM OF BELLAS ARTES nu este o trupa care s-a format pentru a inregistra un ‘hit’ si a deveni faimosi. A fost mai degraba un proces de selectie naturala, de supravietuire a celui mai bun. A fost o idee care s-a bazat pe notiunea ca diferite stiluri muzicale nu ar trebui sa impiedice oamenii sa convietuiasca si sa faca lucruri mari impreuna.
MoBA sunt un trio electro-pop creativ din Stockholm cu un aer racoros de indie. Nu te poti satura de surprinzatoarea lor abordare a muzicii pop.

Pentru ca sunt suedezi si sfiosi, s-au temut un pic de reactia elitei muzicale londoneze, tanara si cool: “Nu sunt sigur de reactia lor, am sentimentul ca vor ceva ‘hip’, dar am simtit ca totusi isi doresc sa asculte altceva”, spune Leo Öhman, membru al trupei.“Ceea ce stim ca ne place e ceea ce stim sa facem”. Adica muzica, un amestec fara vlaga de electro pop in maniera St. Etienne.

EP-ul ‘Days Ahead’ a fost lansat anul trecut, iar piesa care da numele materialului este plina de voci reverberate si chitare in ‘loop’ cu un material video pe masura.

MUSEUM OF BELLAS ARTES vin cu un ‘vibe’ nou, optimist, dansabil si foarte pop, cu un stil unic cu un succes garantat.

 
Concertele MUSEUM OF BELLAS ARTES din 18 martie – Bucuresti si 19 martie – Cluj-Napoca sunt primele evenimente din cadrul seriei NuSoundz si sunt produse de One Event in colaborare cu Control Club - Bucuresti si Boiler Club – Cluj-Napoca.

Control club se afla pe  Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.

0 comentarii: