Continua inscrierile la cursul First Draft

Asociația Culturală Control N organizează a șaptea sesiune a atelierului de scenaristică First Draft pentru două grupe de cursanţi, structurate astfel: grupa 1, în perioada 21 februarie - 10 aprilie şi grupa 2, în perioada 7 martie – 25 aprilie.
 Înscrierile continuă pentru cea de-a doua grupă a atelierului, cu începere din 7 martie. O grupă este alcătuită din 15 participanţi.
Cursul se adresează amatorilor și începătorilor în domeniul scenaristicii de film și prezintă în detaliu elementele de bază în scrierea unui scenariu de scurt metraj – premisă, personaje, conflict, structură dramaturgică, dialog, precum și elemente de formatare și limbaj specific scenaristicii de film.
Cursul este interactiv, fiecare dintre participanți putând să aibă în portofoliu, la finalul celor 8 săptămâni, un prim scenariu de scurt metraj. Fiecare curs durează două ore și este compus din discuții aplicate și vizionări de filme. Însă workshop-ul înseamnă mai mult decât cele două ore de curs, petrecute alături de traineri în fiecare săptămână. Participanții primesc teme specifice dupa fiecare curs și, până la viitoarea întâlnire, ei sunt indrumați on-line în vederea perfecționării tehnicilor de viitori scenariști.  
Cursul este susținut de Ana Agopian (scenarist), Oana Răsuceanu (scenarist) și Iulia Rugină (regizor de film). Cea de-a șaptea sesiune a atelierului First Draft va începe pentru grupa 1 pe 21 februarie, de la ora 19:00 și va continua în fiecare marți, timp de 8 săptămâni şi pentru grupa 2 pe 7 martie, de la ora 19.00, continuînd în fiecare miercuri, timp de 8 săptămâni. Numărul maxim de participanți la curs este de 15. Nu există limită de vârstă. Taxa de participare este de 1000 Ron, respectiv 800 Ron (pentru elevi și studenți).
Cei interesați se pot înscrie la adresa info@controln.ro. În acest moment mai sunt locuri disponibile în cea de-a doua grupă a atelierului, pentru perioada 7 martie – 25 aprilie.
Mai multe detalii despre First Draft  pe site-ul www.controln.ro, pe e-mail la adresa  info@controln.ro sau la telefon 0721 969 639.

0 comentarii: