Control Club: Caravana filmelor queer - 19 februarie

Duminica, 19 februarie, ora 20:00 @ Control:
Caravana filmelor queer de scurt metraj a festivalului international Xposed
Identitati queer si relatiile dintre ele  (76 min)

Duminica, 19 februarie 2012, caravana scurt metrajelor queer a festivalului Xposed se opreste la Control. Evenimentul face parte din proiectul Luna Istoriei LGBT al organizatiei ACCEPT Romania.

Programul serii cuprinde scurt metraje proiectate in cadrul Festivalului International de film Xposed pe parcursul ultimilor 6 ani, si se focuseaza asupra identitatii queer si asupra a ceea ce inseamna pastrarea unei relatii. Sa fii intr-o relatie nu e niciodata usor. Poti intampina probleme si poti fii nevoit sa iti repari viata amoroasa prin terapie, sau sa iti tii persoana iubita departe de familie.  Incearca insa sa fii intr-o relatie queer si vei intampina si mai multe dificultati. Aceasta colectie de povesti te va captiva pe parcursul urcusurilor si coborasurilor acestor cupluri si a persoanelor singure, care incearca sa-si gaseasca adevarata dragoste.

Intrarea este libera.
Luna Istoriei LGBT este o oportunitate pentru noi toti de a invata mai multe despre povestile lesbienelor, gay-lor, bisexualilor si persoanelor trans. In Romania, Luna Istoriei LGBT este celebrata in februarie. Este un prilej de a sarbatori viata si cultura LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane trans) prin explorarea istoriilor personale si pe ale celorlalti, intr-un context queer.

Mai multe informatii despre Luna Istoriei LGBT : http://accept-romania.ro/luna-lgbt/
Va invitam sa celebram impreuna tot ceea ce am fost, suntem si tot ce nu am apucat sa fim. - ACCEPT ROMANIA

Control Club - Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria (intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura, metrou Universitate)

0 comentarii: