Promotie bilete concert Toto Cutugno


Probabil iubitorii muzicii de calitate deja stiu ca Toto Cutugno va concerta la Bucuresti pe 29 februarie! In acest sens, „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro ofera tuturor celor ce doresc sa vina la concert sansa de a cumpara un bilet ce costa cu 15 procente mai putin!
    
     Oricine cumpara in perioada 16-19 Februarie 2012 un bilet la concertul „TOTO CUTUGNO” va beneficia de o reducere de 15%, indiferent de categoria de pret aleasa! Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, 16-19 Februarie) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

     Toto Cutugno si-a început cariera muzicala ca si tobosar, insa dupa o vreme a hotarat sa isi formeze propria trupa. A început astfel sa interpreteze compozitiile proprii, in acelasi timp compunand si pentru alti artisti. De-a lungul timpului Cutugno a compus peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreti cunoscuti: Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali si Ricchi e Poveri fiind doar cativa dintre acestia. Participarile la competitii importante precum si premiile castigate de-a lungul carierei l-au transformat pe Toto intr-unul dintre simbolurile muzicii italiene.

    Preturile biletelor pentru concertul Toto Cutugno sunt urmatoarele:
-          550 Ron (Platinum Circle) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 467.5 lei
-          400 Ron (Golden Vip) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 340 lei
-          300 Ron (Categoria 1) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar  255 lei
-          200 Ron (Categoria 2) –> –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
-          120 Ron (Categoria 3) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 102 lei

     Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform acestuia, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

     ~~Concertul TOTO CUTUGNO va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 29 Februarie 2012.~~

0 comentarii: