El Comandante Junior: 24 feb - 1 martie

Vineri- Sambata - 24-25 feb. 2011
Party para la resistencia

În El Comandante Junior​ , din Centrul Vechi, muzica nu se opreşte niciodată şi petrecerea e în toi. Ea continuă şi în acest weekend cu “Party Para la Resistencia”. Muzica e pe toate gusturile şi, dacă apuci să intri, cu siguranţă te vei opri cu greu din dans. Nu trebuie să-ţi faci probleme în acest caz, clubul rămâne deschis până dimineaţă, iar de muzica se ocupa Dj Eddie. “Party Para la Resistencia”- pentru oameni liberi, ce nu accepta ingradirile!
El Comandante Junior
Adresa: Str. Stavropoleos 8 - Centru Istoric
Info & rezervari: 0728 555 043
www.elcomandante.ro

Marti - 28 feb. 2011
Teatru - piesa "Matriosca"

Marti, 28 februarie de la ora 21:30, El Comandante Junior te invita sa iei parte la o poveste de dragoste incitanta:
Matrioşca de Tuncer Cucenologu,
cu: Antonia Ionescu Micu şi Liviu Cheloiu
regia: Cătălin Chirilă Piesa e o comedie contemporană, în două personaje, o poveste de dragoste incitantă care are ca subiect gelozia amantei.
Tuncer Cucenoglu este unul dintre cei mai cunoscuti dramaturgi turci, textele sale fiind transformate in spectacole de peste 30 de companii europene de teatru. Pentru coloana sonora a spectacolului, regizorul a ales piesa “Cantec de dragoste” a trupei Zob.
Contributie artisti: 10 ron
Adresa: Str. Stavropoleos 8 - Centru Istoric
Info & rezervari: 0728 555 043

Miercuri - 29 feb. 2011Un shot de improvizatie

Vino miercuri, orele 21:00  in El Comandante Junior pentru a avea parte de un show unic:
Râzi inteligent cu I M P R O V I S N E Y L A N D

„Despre teatrul de improvizație poți să citești cărți care descriu metoda, poți să vorbești cu actorii care îl practică sau cu prietenii tăi, dar până nu vezi pe viu ce se întâmplă pe scenă nu știi ce înseamnă cu adevărat. Improvisneyland este un tărâm al imaginației fără limite, în care totul devine posibil la un pocnet de degete sau la sunetul unei goarne de petrecere.” – Hotnews.ro
I M P R O V I S N E Y L A N D   este una din puţinele trupe de teatru de improvizaţie cu actori profesionişti din România.
„După un turneu de succes în Marea Britanie, Improvisneyland a susținut luni seara primul spectacol de improvizație din Sibiu. Spectacolul de la Sibiu a fost unul plin de amuzament, distracție și voie bună, alături de câțiva din cei mai talentați actori ai noii generatii din Romania.” – Sibiul.ro
El Comandante Junior
Adresa: Str. Stavropoleos 8 - Centru Istoric
Info & rezervari: 0728 555 043
www.elcomandante.ro

0 comentarii: