El Comandante Primer : Concert Ulise - 23 februarie

Joi  23 feb.2011 - Concert ulise

Nu, nu e o greseala, “ulise” il scriem cu “u” mic…
Si pentru ca acest “u” mic vine la pachet cu un “M” mare, de la muzica buna, pe 23 februarie, dupa noua seara in El Comandante Primer avem un concert marca ulise. Sustinere artistica: 10 ron.
ulise este o trupă de rock alternativ din București din care fac parte Dan Stoica (chitară/voce), Ionuț Gagu (bas) și Cătălin Fuioagă (tobe). Cei 3 lucrează la două serii de piese care sunt grupate sub numele de Revers și Celelalte 8. Din revers există câteva înregistrări pe youtube si pe pagina de Facebook a trupei.
Istoricul relevant al trupei este scurt. ulise a început să cânte atunci când Cătălin Fuioagă s-a alăturat lui Dan Stoica și Ionuț Gagu. Timp de un an Andra Stan a fost basista trupei, însă a fost înlocuită de Ionuț Gagu la sfârșitul verii lui 2011.
ulise a avut prima serie de concerte (primăvara/vara lui 2011) în cluburile Wings, Club A, Underworld, The ARK etc. – singuri sau în deschiderea unor formații mai mari și se pregătește, într-o echipă mai scurtă, să se întoarcă pe scenă cu bucăți din Revers și Celelalte 8.


El Comandante Primer.
Adresa: Str. Sfantul Stefan 13 - zona Izvorul Rece
Info& rezervari: 0729 733 042
www.elcomandante.ro

0 comentarii: