Control Club: Teatrul Queercore - 26 februarie

Duminica, 26 februarie, ora 19:00 @ Control:
Queercore
One person show - in limba engleza
Dupa : Jet Moon & Queer Beograd Collective
Cu : Catalin Jugravu
De : Mihai Lukacs
Duminica, 26 februarie 2012, clubul Control gazduieste spectacolul Queercore. Evenimentul face parte din proiectul Luna Istoriei LGBT al organizatiei ACCEPT Romania.

Luna Istoriei LGBT este o oportunitate pentru noi toti de a invata mai multe despre povestile lesbienelor, gay-lor, bisexualilor si persoanelor trans. In Romania, Luna Istoriei LGBT este celebrata in februarie. Este un prilej de a sarbatori viata si cultura LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane trans) prin explorarea istoriilor personale si pe ale celorlalti, intr-un context queer.

Mai multe informatii despre Luna Istoriei LGBT : http://accept-romania.ro/luna-lgbt/

Bazat pe o veche traditie a cabaretului Republicii Weimar din anii 1920, Queercore va prezinta o extravaganta teatrala/interventie politica/spectacol-coupé. Politicizam queer pe scena, exploram și satirizam militarismul, capitalismul, rolurile de gen, homofobia și nationalismul. În drum spre schimbarea pe care ne-o dorim cu totii, va  oferim un spatiu social in care sa ne simtim in siguranta. Vrem sa va aratam cum se leaga problemele noastre și sa va aducem pescena acele vieti care nu se incadreaza in categoriile clare si in limitele usor de identificat.

Spectacolul Queercore este evenimentul care va inchide Luna Istoriei LGBT.

Va invitam sa celebram impreuna tot ceea ce am fost, suntem si tot ce nu am apucat sa fim. - ACCEPT ROMANIA
Intrarea este libera.
Control Club - Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria (intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura, metrou Universitate)

QUEERCORE @ subRahova from veioza arte on Vimeo.

0 comentarii: