Make a Point: Luna filmelor LGBT.4

Asociatia Accept si Make a Point va invita joi, 23 februarie 2012, ora 20, cand va avea loc ultima proiectie de film din seria Make a Joi LGBT, organizata cu ocazia lunii istoriei LGBT în România.
Il avem ca invitat special pe William Theodoracopulos, fondatorul comunitatii gay&lesbian Kalyha-the din Budapesta, teoretician de film, dar ca sa nu luam totul atat de grav si serios, filmul cult pe care il va prezenta este o comedie ecranizata dupa un musical in 1975, cu Susan Sarandon si Tim Curry in rolurile principale, apare chiar si Meat Loaf.

Tag words (fara sa dezvaluim titlul) : transvestite, Transylvania, party
Asociatia Accept organizeaza în februarie 2012, prima data România: Luna Istoriei LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender). Evenimentul cuprinde o serie de manifestari culturale si artistice care au ca scop cresterea vizibilittaii contributiei pe care persoanele LGBT o au la dezvoltarea culturii românesti. Printre manifestari se numara expozitii de arta contemporana, arta comunitara, proiectii de filme, spectacole de teatru, workshop-uri si petreceri. Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici http://accept-romania.ro/luna-lgbt/

Va asteptam!
(cu ceai cald :) )
Pentru detalii suplimentare va rugam contactati: accept@accept-mail.com sau valentina@makeapoint.ro
Harta: http://makeapoint.ro/point/info_contact_ro.html
Ne puteti contacta la point@makeapoint.ro

0 comentarii: