El Comandante Junior: 3 ani de seara actorilor - 21 februarie

Marti - 21 feb. 2011 - Teatru - piesa "Actrita"


Marti, 21 februarie, dupa ora 9 seara in El Comandante Junior avem teatru. Spectacolul Actrita este unul aniversar, pentru ca El Comandante Junior implineste trei ani de Seara Actorilor. Actrita este scris de Robert Mauro si pus in scena de Anca Sigartau.
Cine sunt eu? Eu sunt un om cu un vis, visul sa fiu actrita si asta e un vis extraordinar.
(Robert Mauro)
Nu e un spectacol, este un dor de oameni, o intalnire la teatru…
Cand mergi, sa am senzatia, eu, in sala, ca nu atingi pamantul… sa auzi fiecare respiratie”.(Liviu Ciulei)
Despre autor
S-a nascut in New York in 25 septembrie 1946.
In 1973 s-a mutat in Long Island.
In urma unei poliomelite, contactata in 1951 la varsta de 5 ani, foloseste un aparat de respirat si un scaun de invalid. Scrie la computer, intins in pat, neputand sta prea mult timp la birou.
In 1976 a absolvit facultatea de sociologie a Universitatii Hofstra din Long Island. De atunci a publicat patru texte, dintre care mentionam: Piese cu doua personaje pentru actorii studenti, cu o introducere semnata de Gary Burghoff, cel care a interpretat rolul personajului Radar din comedia MASH.
A doua piesa este Pe scena! Piese scurte pentru studenti actori, piesa recomandata de prima actrita a teatrului american, Helen Hayes.
Acesta e textul ales de Anca Sigartau, text prezentat pe scena cu titlul Actrita!

Sarbatorim 3 ani de Seara Actorilor!
Marti, 21 februarie, implinim 3 ani de “Seara Actorilor” in El Comandante Junior. Dam startul petrecerii la ora 10 seara si o terminam a doua zi de dimineata in  zori. La pupitru urca Dj Matei iar la bar Leo da la liber cuba libre.
Iar pentru voi, cei care stiti ce inseamna cu adevarat Seara Actorilor, va asteptam cu o ora mai devreme la teatru. Scrisa de Robert Mauro piesa Actrita este pusa in scena de Anca Sigartau.

0 comentarii: