Concert Grimus si Astero - Fabrica Club - 7 martie

Vineri, 7 martie 2013, de la ora 22:00, trupa Grimus  va susţine primul concert din acest an  în clubul Fabrica  din Bucureşti.

Un eveniment la invitaţia Rock Events pentru a sărbători luna femeii.

Grimus a fost considerată încă de la început ca una dintre cele mai interesante trupe ale noului val al rock-ului românesc. “Panikon” şi “Egretta”, cele două albume ale trupei au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, iar show-urile live pline de energie le-au adus nenumăraţi fani.

Au deschis concertele  RHCP, Placebo şi  Roxette în Romania şi au participat la numeroase festivaluri :ROCK FOR PEOPLE Festival  în  Republica Ceha, B'ESTFEST Romania, EXIT Festival  în Serbia , SZIGET Festival  în Ungaria, şi Eurosonic  în Olanda.

Despre oportunitatea de a cânta în deschiderea RHCP, trupa Grimus a declarat:

“Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi. ... o trupă cu care am crescut şi datorită căreia ne-am decis să facem muzică. Onoarea pentru noi este cu atât mai mare cu cât am fost aleşi chiar de managementul trupei”.

website:http://www.grimus.ro/
facebook:https://www.facebook.com/grimusworld?ref=ts&fref=ts
video:http://www.youtube.com/user/grimusworld?feature=watch

Grimus inseamna: Bogdan Mezofi (vocal), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bass), Tamas Adorjani (tobe)

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combinatie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge.
Trupa, înfiintata în 2009 are la activ albumul “Voi, noi si maimutele” si EP-ul “ Visele nu mai ajung”.

Preţul unui bilet de concert este de 20 lei .
Biletele sunt disponibile la club, sau info:0732 991 711

0 comentarii: