Notre Dame de Paris - Balet Live de la Scala din Milano

The Light Cinema & Cinema Stage
Prezinta
Notre Dame de Paris
 
Balet LIVE de la Scala din Milano
 
The Light Cinema si Cinema Stage ii invita pe toti iubitorii dansului si ai operei sa vizioneze un spectacol extraordinar transmis LIVE de la Scala din Milano.

NOTRE DAME DE PARIS
Muzica: Maurice Jarre
Libret: Roland Petit
Coregrafia:Roland Petit
Dirijor: Paul Connelly
Costume: Yves Saint –Laurent
Transmisie LIVE de la Scala din Milano
14 februarie 2013
Ora: 21:00
Durata: 2 ore
   
Esmeralda, Quasimodo, Frollo si Phoebus: patru personaje in jurul careia  se invarte o poveste frumoasa plina de drama si pasiune.

“Notre Dame de Paris” este povestea unei tinere prostituate, Esmeralda, care-şi exercită meseria în faţa catedralei Notre Dame. Încălcând jurămintele sfinte, arhidiaconul se îndrăgosteşte de ea şi încearcă să o seducă. Este salvată de clopotarul catedralei, diformul Quasimodo, este urmărită de poliţie şi condamnată la moarte.

Notre-Dame de Paris, inspirat de romanul lui Victor Hugo, cu muzica de Maurice Jarre, decoruri de René Allio și costumele  realizate de celebrul Yves Saint-Laurent, revine la Scala din Milano, după mai mult de zece ani de la ultima reprezentare. Încă o dată il vom sărbători pe Roland Petit și vena său artistic, capacitatea lui de a evoca și sintetiza în aducerea nuclee esențiale ale poveștii la lumină. Și triumful viziunii sale de performanță ca o creatie totala: dans, seturi, costume, muzica, teatralitatea.
Spectacolul va fi difuzat la The Light Cinema in 14 Februarie incepand cu ora 21:00

Tarif General: 55 lei
Tarif Redus pentru Elevi, Studenti: 40 lei (Tarif valabil doar in baza prezentarii la casele de bilete a unui act doveditor vizat pe anul in curs)
 
Biletele au fost puse in vanzare online pe www.lightcinemas.ro si la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center.
 
Cinema Stage este un proiect The Light Cinema care a impus un nou concept pe piata de cinema din Romania. Cinema Stage este ghidul timpului liber de calitate si promotorul evenimentelor extraordinare transpuse in format digital pe ecranul de cinema .

The Light Cinema va ofera posibilitatea sa va bucurati de o experienta unica urmarind spectacole live redate la o fidelitate extraordinara.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati puteti urmari pagina: www.facebook.com/CinemaStage

Oferind spectatorilor cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, spatii de asteptare primitoare si un bar elegant, The Light Cinema va invita sa urmariti atat premiere cinematografice cat si transmisiuni live prin satelit ale unor spectacole de exceptie.

The Light Cinema - Liberty Center

Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171   LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA


PENTRU REZERVARI SI INFO:
021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226 / 0737 026 227
info@lightcinemas.rowww.lightcinemas.rowww.facebook.com/CinemaStage

0 comentarii: