Joi seara Andra Covaleov - live in Bellini

Joi, 14 februarie,  dupa ora 8 seara, Andra Covaleov va sustine un recital live la Bellini. 
Cu un stil original si indraznet ce imbina elemente de pop, standarde de smooth jazz, rock clasic reorchestrat, trecand pana la folclor vechi si melodii de petrecere romanesti din perioada interbelica, Andra Covaleov va aborda o serie de melodii pregatite special pentru ca o seara obisnuita de joi sa se transforme intr-o seara de  tinut minte.
Andra Covaleov, aparuta de curand in peisajul muzical romanesc, este cunoscuta pentru amprenta sa vocala originala si stilul muzical nonconformist de  interpretare a pieselor. In proiectele sale muzicale i s-au alaturat artisti ca: Puiu Pascu (pian) si Virgil Popescu (chitara bass), alaturi de care Andra a sustinut o serie de concerte, dar si duete muzicale alaturi de Ozana Barabancea, Adrian Enache, Aurelian Temisan si Loredana Groza, din echipa careia a facut parte la prima editie a emisiunii Vocea Romaniei.  
Indiferent daca aveti ceva de sarbatorit, ori va doriti pur si simplu o seara reusita, cu siguranta combinatia de stiluri, playlistul si vocea Andrei, va vor asigura momente cel putin deosebite.

Rezervari:
Restaurant Bellini Sincai
Str. Lanariei, nr. 5
Tel. 0723 100 102; 0724 262 533

0 comentarii: